Помоћник министра у украденој лимузини!

Помоћнику српског министра правде Чедомиру Бацковићу словеначка полиција је приликом повратка из Италије одузела службени аутомобил „шкоду суперб”, јер је приликом рутинске контроле утврђено да је украден!

Србија 17.03.2017 | 08:02
Помоћник министра у украденој лимузини!
Како „Ало!” ексклузивно сазнаје, Бацковић није имао појма о поријеклу аутомобила који му је повјерен на коришћење.

- Помоћник министарке правде Неле Кубуровић је на путу до Италије без проблема прошао кроз Хрватску и Словенију. У повратку из Италије зауставила га је словеначка полиција приликом рутинске контроле и затражила документа на провјеру. Бацковић је уредно показао возачке исправе и пасош, али су полицајци изненада инсистирали да детаљној провјери возила", тврди извор тог листа.

Према истим тврдњама, испоставило се да је аутомобил украден у иностранству, због чега му је одмах одузет.

Даље се наводи да су му полицајци објаснили да је „шкода” украдена највероватније у Њемачкој или у Француској, али да ће им требати више времена да утврде како је доспјла у Србију.

Чедомир Бацковић, према изворима листа, није имао личних непријатности и послије свега се без проблема вратио у Београд.

- Бацковић је одмах позвао амбасаду Србије у Словенији и од њих затражио помоћ. Одмах му је послат возач, који га је без икаквих перипетија вратио у Београд. Очекује се да аутомобил буде враћен Влади Србије, јер је у Србији прошао све неопходне провјере и тек након тога дат на коришћење Министарству правде - објаснио је извор листа "Ало".

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Одавно

17.03.2017 07:14

Одавно су власти југо банана дрзавица повезане с мафијом.Кад се само сјетим Петрацеве прице с насловом Смранадер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

17.03.2017 07:55

Претходно је аутомобил у Ссрбији "прошао све контроле и провјере"! Јој апсурда па јел' ово могуће!

ОДГОВОРИТЕ
Name

КОМШИЈИ

17.03.2017 11:03

Су послије 12 година одузели ауто, а регистровао редовно. Дешава се !!!