Pomoćnik ministra u ukradenoj limuzini!

Pomoćniku srpskog ministra pravde Čedomiru Backoviću slovenačka policija je prilikom povratka iz Italije oduzela službeni automobil „škodu superb”, jer je prilikom rutinske kontrole utvrđeno da je ukraden!

Srbija 17.03.2017 | 08:02
Pomoćnik ministra u ukradenoj limuzini!
Kako „Alo!” ekskluzivno saznaje, Backović nije imao pojma o porijeklu automobila koji mu je povjeren na korišćenje.

- Pomoćnik ministarke pravde Nele Kuburović je na putu do Italije bez problema prošao kroz Hrvatsku i Sloveniju. U povratku iz Italije zaustavila ga je slovenačka policija prilikom rutinske kontrole i zatražila dokumenta na provjeru. Backović je uredno pokazao vozačke isprave i pasoš, ali su policajci iznenada insistirali da detaljnoj provjeri vozila", tvrdi izvor tog lista.

Prema istim tvrdnjama, ispostavilo se da je automobil ukraden u inostranstvu, zbog čega mu je odmah oduzet.

Dalje se navodi da su mu policajci objasnili da je „škoda” ukradena najverovatnije u Njemačkoj ili u Francuskoj, ali da će im trebati više vremena da utvrde kako je dospjla u Srbiju.

Čedomir Backović, prema izvorima lista, nije imao ličnih neprijatnosti i poslije svega se bez problema vratio u Beograd.

- Backović je odmah pozvao ambasadu Srbije u Sloveniji i od njih zatražio pomoć. Odmah mu je poslat vozač, koji ga je bez ikakvih peripetija vratio u Beograd. Očekuje se da automobil bude vraćen Vladi Srbije, jer je u Srbiji prošao sve neophodne provjere i tek nakon toga dat na korišćenje Ministarstvu pravde - objasnio je izvor lista "Alo".

(BN)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Odavno

17.03.2017 07:14

Odavno su vlasti jugo banana drzavica povezane s mafijom.Kad se samo sjetim Petraceve price s naslovom Smranader.

ODGOVORITE
Name

Rale

17.03.2017 07:55

Prethodno je automobil u Ssrbiji "prošao sve kontrole i provjere"! Joj apsurda pa jel' ovo moguće!

ODGOVORITE
Name

KOMŠIJI

17.03.2017 11:03

Su poslije 12 godina oduzeli auto, a registrovao redovno. Dešava se !!!