Спартак води Кангу из Звезде?!

Кад се помешају пријатељство и бизнис. . . !

Фудбал 17.03.2017 | 18:30
Спартак води Кангу из Звезде?!
Неће бити ту када се 25. марта Црвена звезда и Спартак буду одмеравали у пријатељском сусрету (репрезентативне обавезе), али далеко од тога да људима из московског клуба треба посебно представљати Гелора Кангу. Јер он је већ дуго на Спартаковом скенеру, а овог лега би, према информацијама Спортског журнала, можда могао коначно и да задужи опрему Народног клуба.

Журнал пише да је Спартак још пре неколико месеци разматрао опцију Кангине куповине, али и да Звезда није разматрала могућност продаје. Међутим, ситуација се у међувремену изменила, те би београдски црвено-бели били спремни да репрезентативца Габона продају на лето.

Наравно, за адекватно обештећење. Колико? То је велико питање, јер цену одређује потражња. Специјализовани портал трансфермаркт.де процењује Кангину вредност на 2.500.000 евра, али тржиште га је више пута преварило. Звездини челници више пута су истицали како су овог јануара одбијали понуде од 2.000.000 евра за Кангу.

А Спартаку треба још један офанзивни везни поред Ивелина Попова да креира игру у формацији 4-2-3-1. Следеће сезоне Звездин браткски клуб би по свему судећи требало да заигра у Лиги шампиона. Не игра се она са 11 играча. Питање дакле није да ли ће Спартак довести неког, већ да ли у Москви сматрају за довољно доброг да уопште уђе у конкуренцију?

Извор: Моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар