Spartak vodi Kangu iz Zvezde?!

Kad se pomešaju prijateljstvo i biznis. . . !

Fudbal 17.03.2017 | 18:30
Spartak vodi Kangu iz Zvezde?!
Neće biti tu kada se 25. marta Crvena zvezda i Spartak budu odmeravali u prijateljskom susretu (reprezentativne obaveze), ali daleko od toga da ljudima iz moskovskog kluba treba posebno predstavljati Gelora Kangu. Jer on je već dugo na Spartakovom skeneru, a ovog lega bi, prema informacijama Sportskog žurnala, možda mogao konačno i da zaduži opremu Narodnog kluba.

Žurnal piše da je Spartak još pre nekoliko meseci razmatrao opciju Kangine kupovine, ali i da Zvezda nije razmatrala mogućnost prodaje. Međutim, situacija se u međuvremenu izmenila, te bi beogradski crveno-beli bili spremni da reprezentativca Gabona prodaju na leto.

Naravno, za adekvatno obeštećenje. Koliko? To je veliko pitanje, jer cenu određuje potražnja. Specijalizovani portal transfermarkt.de procenjuje Kanginu vrednost na 2.500.000 evra, ali tržište ga je više puta prevarilo. Zvezdini čelnici više puta su isticali kako su ovog januara odbijali ponude od 2.000.000 evra za Kangu.

A Spartaku treba još jedan ofanzivni vezni pored Ivelina Popova da kreira igru u formaciji 4-2-3-1. Sledeće sezone Zvezdin bratkski klub bi po svemu sudeći trebalo da zaigra u Ligi šampiona. Ne igra se ona sa 11 igrača. Pitanje dakle nije da li će Spartak dovesti nekog, već da li u Moskvi smatraju za dovoljno dobrog da uopšte uđe u konkurenciju?

Izvor: Mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar