"Лопови"!

Не стишава се бура у Италији после утакмице Јувентус - Милан.

Фудбал 15.03.2017 | 12:30
"Лопови"!
"Ладри".

Ова увреда, која на италијанском значи "лопови", остала је исписана у ходнику испред свлачионица на "Јувентус арени" по завршетку спорног дербија италијанског фудбала између Јувентуса и Милана.

"Бјанконери" су савладали великог ривала у петак увече голом са пенала у 96. минуту, након што је судија Давиде Маса одлучио да крајње дискутабилно играње руком Андрее Де Шиља казни најстрожом казном у корист Јувеа, који ту шансу није пропустио – 2:1.

Моментално, дошло је до проблема, гурања, увреда и претњи на терену, а најдрастичније због тога могао би да буде кажњен срчани нападач "росонера", Карлос Бака, које очекују две утакмице неиграња.

Међутим, оно што четири дана после утакмице пуни странице италијанске штампе су последице беса играча Милана и даље видљиве на стадиону у Торину.

Водећи листови пишу да су на зидовима који нису од бетона (панои, преграде, итд) видљиви ударци песницама, да су поломљене столице у гостујућој свлачионици, али да домаћина посебно пече натпис који је тек касније препознат у делу стадиона на којем су пркосно истакнуте титуле из сезона 2004-05 и 2005-06.

Италијански суд након "Калчополи" скандала одузео је Јувентусу ова два "скудета", први је остао недодељен, а други касније припао Интеру, међутим навијачи "Старе даме" одбијају да признају ову одлуку и рачунају да клуб има 34 титуле. Тако се, отприлике, понаша и Јувентус, који користи сваку прилику да истакне своју рачуницу…

Управо на месту где су осликани спорни трофеји и генерације које су их освојиле, неко је написао:

"ЛОПОВИ".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар