Да ли сте се питали гдје је и шта сад ради Ана Ивановић?!

Ако јесте ево кратког одговора - тазе спортска пензионерка ужива у животу у Швајцарској, припрема се за полумаратон и учи да кува!

Тенис 12.03.2017 | 12:45
Да ли сте се питали гдје је и шта сад ради Ана Ивановић?!
Прошло је тек нешто више од два месеца од како је "окачила рекет о клин", а чини се да нам недостаје више него икада. 

Грациозна појава и манекенски осмех Ане Ивановић упаковани у тело и ум врхунске спортисткиње чинили су да се осећамо боље као њени сународници. Нарочито када је побеђивала на терену. Међутим, констатне повреде скратиле су каријеру београдској лепотици која је у децембру, свеже удата за немачког фудбалског сусперстара, Бастијана Швајнштајгера, објавила крај блиставе каријере. Од тада је нема у странинм, али и нашим медијима, а шта ради и шта планира, открила је за један интерент магазин који се бави здравим животом.

"Од како сам отишла у пензију желим да ми се тело добро одмори, тако да сам у потпуности прихватила здрав начин живота. Трудим се да сама спремам оброке, тако да сада ретко одлазим напољу да једем. За доручак волим да направим авокадо са јајетом на тосту уз димљеног лосова и спанаћ. Ако сам у журби направим воћни сок од банане, млека кокоса и бадема, са циметом, протеинским додацима итд. За вечеру једем салату од лососа или пилетине, јер морам да уносим протеине. А и почела сам да спремам колаче. Наравно, здраве - органске, веганске, без глутена и белог шећера. ", открила је бивша прва тенисерка света.

Да не би направила грешку многих спортиста који оду у пензију, али буквално и онда дозволе себи да се "усвиње", Ана је задржала активан начин живота.

"Радим промоцију трчања као здравог начина живота за Адидас и то ми се баш свидело. Пет пута недељно трчим дуже деонице, што пре нисам радила пошто ми у тенису није било потребно, И заиста уживам у томе, па размишљам да се пријавим и за полумаратон", казала је Ана која време углавном проводи у Швајцарској, својој другој домовини.

Београдски маратон се ове године одржава 22. априла и било би заиста лепо на улицама наше престонице видети поново једну од најлепших спортисткиња света.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар