Da li ste se pitali gdje je i šta sad radi Ana Ivanović?!

Ako jeste evo kratkog odgovora - taze sportska penzionerka uživa u životu u Švajcarskoj, priprema se za polumaraton i uči da kuva!

Tenis 12.03.2017 | 12:45
Da li ste se pitali gdje je i šta sad radi Ana Ivanović?!
Prošlo je tek nešto više od dva meseca od kako je "okačila reket o klin", a čini se da nam nedostaje više nego ikada. 

Graciozna pojava i manekenski osmeh Ane Ivanović upakovani u telo i um vrhunske sportistkinje činili su da se osećamo bolje kao njeni sunarodnici. Naročito kada je pobeđivala na terenu. Međutim, konstatne povrede skratile su karijeru beogradskoj lepotici koja je u decembru, sveže udata za nemačkog fudbalskog susperstara, Bastijana Švajnštajgera, objavila kraj blistave karijere. Od tada je nema u straninm, ali i našim medijima, a šta radi i šta planira, otkrila je za jedan interent magazin koji se bavi zdravim životom.

"Od kako sam otišla u penziju želim da mi se telo dobro odmori, tako da sam u potpunosti prihvatila zdrav način života. Trudim se da sama spremam obroke, tako da sada retko odlazim napolju da jedem. Za doručak volim da napravim avokado sa jajetom na tostu uz dimljenog losova i spanać. Ako sam u žurbi napravim voćni sok od banane, mleka kokosa i badema, sa cimetom, proteinskim dodacima itd. Za večeru jedem salatu od lososa ili piletine, jer moram da unosim proteine. A i počela sam da spremam kolače. Naravno, zdrave - organske, veganske, bez glutena i belog šećera. ", otkrila je bivša prva teniserka sveta.

Da ne bi napravila grešku mnogih sportista koji odu u penziju, ali bukvalno i onda dozvole sebi da se "usvinje", Ana je zadržala aktivan način života.

"Radim promociju trčanja kao zdravog načina života za Adidas i to mi se baš svidelo. Pet puta nedeljno trčim duže deonice, što pre nisam radila pošto mi u tenisu nije bilo potrebno, I zaista uživam u tome, pa razmišljam da se prijavim i za polumaraton", kazala je Ana koja vreme uglavnom provodi u Švajcarskoj, svojoj drugoj domovini.

Beogradski maraton se ove godine održava 22. aprila i bilo bi zaista lepo na ulicama naše prestonice videti ponovo jednu od najlepših sportistkinja sveta.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar