Брена и Боба на суду због Мирослава

Мирјана Антоновић, жена која тврди да је бивша љубавница Мирослава Илића и да са њим има сина Девина, доказиваће на суду да је певач отац њеног наследника, пошто је његова жалба одбијена.

Забава 02.03.2017 | 10:30
Брена и Боба на суду због Мирослава
Уколико Мирослав не пристане да се подвргне ДНК анализи, она и њен адвокат покушаће да докажу очинство исказима бројних сведока, међу којима ће се наћи и фолк звијезда Лепа Брена и њен супруг Боба Живојиновић, сазнаје „Ало!”.

- Према нашем закону, једино у кривичном поступку Мирослав би по налогу суда морао да уради тест за утврђивање очинства. Пошто су Мирослав, Мирјана и Девин у парничном судском спору, он може то да одбије. Уколико се деси да одбије ДНК анализу, Мирјана и њен адвокат извешће пред суд неколико сведока који би дали исказе помоћу којих ће покушати да докажу да је она била његова љубавница и да јој је направио дијете. На списку сведока налазе се Фахрета Живојиновић, Слободан Живојиновић, Бранко Стојнић, Јелица Ђорђевић и Александар Петровић. Уколико ни њихова свједочења не помогну, онда би евентуално суду могли да буду предочени неки писани докази који потврђују њихову везу и да је она носила њихово дијете - открива извор који је добро упућен у цијели случај.



Мирјанин адвокат Вилијам Паспаловски потврдио је за „Ало!” да ће се судски поступак у којем се тражи утврђивање очинства обновити.

- Ми ћемо прво тражити да се Мирослав подвргне ДНК анализи. Уколико он нема шта да крије, он ће на то пристати. То ће убрзати цијелио судски процес и нећемо морати да позивамо свједоке. Уколико одбије, мораћемо да саслушавамо свједоке, па ће судија на основу њихових исказа да утврђује да ли је он отац Мирјаниног сина. Читали смо у новинама да је Мирослав почео са распродајом имовине како би онемогућио Девину да добије свој дио наследства уколико се утврди да је његов син. Ми ћемо у најкраћем року поднети захтјев суду за доношење привремене мјере којом се Мирославу забрањује да располаже имовином до окончања овог поступка - рекао нам је нови адвокат Мирјане Антоновић и објаснио зашто је претходно суђење између Антоновићеве и Илића прекинуто.

- Мирјана је у претходном периоду већ покренула један судски спор против Мирослава Илића, али је он обустављен, јер се њен тадашњи адвокат због здравствених проблема није појавио на првом рочишту. Он је потом поднио захтјев за повраћај у претходно стање, уз достављену лекарску документацију, па је суд потом донио рјешење којим се усваја тај захтјев. Међутим, адвокат Мирослава Илића је уложио жалбу на то рјешење, али је суд одбио ту жалбу као неосновану, јер се на такво рјешење не може уложити жалба - закључује Паспаловски. 

Лист наводи да су позвали и Мирослава како би прокоментарисао то што ће се ипак наћи на суду са Мирјаном и Девином Антоновићем, али он није био расположен за разговор.

- Ма ви нисте нормални. Причате глупости, напамет. Пишите шта хоћете. Од почетка немам никакав коментар и не интересује ме то. Никакву молбу нисам поднио, нити ћу поднијети, нити ме боли ку*ац за то - рекао је Мирослав, а на питање да ли се плаши шта би Брена и Боба могли да кажу на суду одговара:

- Не занима ме ко ће бити позван, нити пратим то шта се дешава. Далеко сам од тога што ме питаш цијелу свјетлосну годину. За мене то није озбиљна ствар, али за вас очигледно јесте. Трачајте шта хоћете, не желим да се мијешам. 

Извор: Ало

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Залосно

02.03.2017 10:44

Она без милости, и без обзира колико Мирослав има година, да зиви у селу или провинцији званој Београд гдје свако зна сваког, јуриса да му се освети. Ста це цињеница да му је Мирослав отац промјенити у његовом зивоту? Мирослав це као мој ујак све правно заврсити прије смрти. Плоце се висе толико не продају, Yоутубе је то скро унистио и без зивог Мирослава нема лове. Да, наравно он треба да дадне ДНК и избјегне циркус да сретне колеге на Суду. Остало је застарило. Нема Суда на Свијету да даје алиментације пунољетној особи и потом, засто ако он зиви у иностранство и није ницим био ускрацен осим оцинске љубави коју љубавник, озењен цовјек не мозе дати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нина

02.03.2017 12:19

Момак мора да буде сигуран ко му је отац собзиром да Мирослав негира.Залосно.

Name

Дамир

02.03.2017 13:09

Гранд смеце огавни су то људи приватно а на тв ко андјели.

ОДГОВОРИТЕ
Name

$

02.03.2017 15:05

Залосно...вуцарати се по суду да би доказали....ста...у поцетку сам и гајила симпатије према "сину"-није дијете криво за родитељске греске али сада кад видим овако нацифрану господју која не одустаје,видим похлепу а не тезњу за истином...Ако су хтјели само доказ оцинства,какве везе имовина има са тим?Или?! Који циљ стоји иза свега???

ОДГОВОРИТЕ