Brena i Boba na sudu zbog Miroslava

Mirjana Antonović, žena koja tvrdi da je bivša ljubavnica Miroslava Ilića i da sa njim ima sina Devina, dokazivaće na sudu da je pevač otac njenog naslednika, pošto je njegova žalba odbijena.

Zabava 02.03.2017 | 10:30
Brena i Boba na sudu zbog Miroslava
Ukoliko Miroslav ne pristane da se podvrgne DNK analizi, ona i njen advokat pokušaće da dokažu očinstvo iskazima brojnih svedoka, među kojima će se naći i folk zvijezda Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović, saznaje „Alo!”.

- Prema našem zakonu, jedino u krivičnom postupku Miroslav bi po nalogu suda morao da uradi test za utvrđivanje očinstva. Pošto su Miroslav, Mirjana i Devin u parničnom sudskom sporu, on može to da odbije. Ukoliko se desi da odbije DNK analizu, Mirjana i njen advokat izvešće pred sud nekoliko svedoka koji bi dali iskaze pomoću kojih će pokušati da dokažu da je ona bila njegova ljubavnica i da joj je napravio dijete. Na spisku svedoka nalaze se Fahreta Živojinović, Slobodan Živojinović, Branko Stojnić, Jelica Đorđević i Aleksandar Petrović. Ukoliko ni njihova svjedočenja ne pomognu, onda bi eventualno sudu mogli da budu predočeni neki pisani dokazi koji potvrđuju njihovu vezu i da je ona nosila njihovo dijete - otkriva izvor koji je dobro upućen u cijeli slučaj.



Mirjanin advokat Vilijam Paspalovski potvrdio je za „Alo!” da će se sudski postupak u kojem se traži utvrđivanje očinstva obnoviti.

- Mi ćemo prvo tražiti da se Miroslav podvrgne DNK analizi. Ukoliko on nema šta da krije, on će na to pristati. To će ubrzati cijelio sudski proces i nećemo morati da pozivamo svjedoke. Ukoliko odbije, moraćemo da saslušavamo svjedoke, pa će sudija na osnovu njihovih iskaza da utvrđuje da li je on otac Mirjaninog sina. Čitali smo u novinama da je Miroslav počeo sa rasprodajom imovine kako bi onemogućio Devinu da dobije svoj dio nasledstva ukoliko se utvrdi da je njegov sin. Mi ćemo u najkraćem roku podneti zahtjev sudu za donošenje privremene mjere kojom se Miroslavu zabranjuje da raspolaže imovinom do okončanja ovog postupka - rekao nam je novi advokat Mirjane Antonović i objasnio zašto je prethodno suđenje između Antonovićeve i Ilića prekinuto.

- Mirjana je u prethodnom periodu već pokrenula jedan sudski spor protiv Miroslava Ilića, ali je on obustavljen, jer se njen tadašnji advokat zbog zdravstvenih problema nije pojavio na prvom ročištu. On je potom podnio zahtjev za povraćaj u prethodno stanje, uz dostavljenu lekarsku dokumentaciju, pa je sud potom donio rješenje kojim se usvaja taj zahtjev. Međutim, advokat Miroslava Ilića je uložio žalbu na to rješenje, ali je sud odbio tu žalbu kao neosnovanu, jer se na takvo rješenje ne može uložiti žalba - zaključuje Paspalovski. 

List navodi da su pozvali i Miroslava kako bi prokomentarisao to što će se ipak naći na sudu sa Mirjanom i Devinom Antonovićem, ali on nije bio raspoložen za razgovor.

- Ma vi niste normalni. Pričate gluposti, napamet. Pišite šta hoćete. Od početka nemam nikakav komentar i ne interesuje me to. Nikakvu molbu nisam podnio, niti ću podnijeti, niti me boli ku*ac za to - rekao je Miroslav, a na pitanje da li se plaši šta bi Brena i Boba mogli da kažu na sudu odgovara:

- Ne zanima me ko će biti pozvan, niti pratim to šta se dešava. Daleko sam od toga što me pitaš cijelu svjetlosnu godinu. Za mene to nije ozbiljna stvar, ali za vas očigledno jeste. Tračajte šta hoćete, ne želim da se miješam. 

Izvor: Alo

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Zalosno

02.03.2017 10:44

Ona bez milosti, i bez obzira koliko Miroslav ima godina, da zivi u selu ili provinciji zvanoj Beograd gdje svako zna svakog, jurisa da mu se osveti. Sta ce cinjenica da mu je Miroslav otac promjeniti u njegovom zivotu? Miroslav ce kao moj ujak sve pravno zavrsiti prije smrti. Ploce se vise toliko ne prodaju, Youtube je to skro unistio i bez zivog Miroslava nema love. Da, naravno on treba da dadne DNK i izbjegne cirkus da sretne kolege na Sudu. Ostalo je zastarilo. Nema Suda na Svijetu da daje alimentacije punoljetnoj osobi i potom, zasto ako on zivi u inostranstvo i nije nicim bio uskracen osim ocinske ljubavi koju ljubavnik, ozenjen covjek ne moze dati.

ODGOVORITE
Name

Nina

02.03.2017 12:19

Momak mora da bude siguran ko mu je otac sobzirom da Miroslav negira.Zalosno.

Name

Damir

02.03.2017 13:09

Grand smece ogavni su to ljudi privatno a na tv ko andjeli.

ODGOVORITE
Name

$

02.03.2017 15:05

Zalosno...vucarati se po sudu da bi dokazali....sta...u pocetku sam i gajila simpatije prema "sinu"-nije dijete krivo za roditeljske greske ali sada kad vidim ovako nacifranu gospodju koja ne odustaje,vidim pohlepu a ne teznju za istinom...Ako su htjeli samo dokaz ocinstva,kakve veze imovina ima sa tim?Ili?! Koji cilj stoji iza svega???

ODGOVORITE