Бака се смирио: Монтела, извини! Водим читав тим на вечеру!

Страсти у Милану стишане... Засад...

Фудбал 08.02.2017 | 20:00
Бака се смирио: Монтела, извини! Водим читав тим на вечеру!
Јесте Карлос Бака добар играч, али је сувише мали да би уздрмао инсититуцију каква је Милан. Таман био његов најбољи стрелац ове сезоне (осам голова), Колумбијац је веома брзо схватио да је ништа у поређењу са славном историјом Росонера или му су му челници италијанског гиганта „извукли уши“, па је морао јавно да се извини због скандалозног понашања у завршници меча са Сампдоријом.

Тад је одбио да се рукује са Винченцом Монтелом, пошто га је шеф струке извео из игре при резултату 0:1. Између осталог и што је некадашњи шпиц Брижа и Севиље промашио неколико зрелих шанси.

„Прегледао сам снимак утакмице и схватио да сам морао да учиним више за екипу.Разговарао сам сам Монтелом и рекао сам му да сам погрешио. Пренаглио сам у реакцији. Био сам вруће главе, наљутио сам се. А љут сам био, јер сам пропустио шансе да допринесем бољем резултату. Причао сам и са челницима клуба и договор је такав да ћу у знак извињења свим саиграчима платити вечеру. То је моја одлука, јер ова екипа мора да остане јединствена“, помирљиво ће Бака у изјави за ТВ Милан.



Снимак на коме одбија да пружи руку Монтели постао је једна од горућих тема у Калчу и обновиле приче да би на крају сезоне могао да напусти Росонере.

„Немам проблем са шефом струке. Моја реакција приликом замене последица је резултата и чињенице да је Сампдорија непосредно пре тога дала гол из пенала. Надам сам се да ћу остати на терену како бих помогао екипи да преокрене резултат. Кад је ствар преноћила разговарао сам са Монтелом и схватио да сам погрешио. Јасно ми је, морам да поштујем тренера и његов рад. Моје мисли су сто посто посвећене наредној утакмици“, уверава Карлос Бака.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар