Трамп понизио Кејт Мидлтон и принцезу Дајану

Коментари Доналда Трампа о краљевској породици могли би да проузрокују проблеме током његове предстојеће посете Великој Британији.

Забава 01.02.2017 | 09:36
Трамп понизио Кејт Мидлтон и принцезу Дајану
Председник Америке добио је позив премијерке Терезе Меј да посети Уједињено Краљевство, а том приликом биће организован и пријем у Бакингемској палати.

 Преко милион Британаца потписало је петицију којом су апеловали на представнике власти да повуку позив јер сматрају да Трампов сусрет са краљицом може да изазове штету њеном угледу.

Сада су испливали и Трампови стари твитови, којима је реаговао на фотографије Кејт Мидлтон у топлесу, а које су објављене у једном француском магазину.

Трамп је у твитовима објављеним у септембру 2012. године истакао да је Кејт сама крива за ове фотографије.

 - Кејт Мидлтон је сјајна, али она не би требало да се сунча гола. Сама је крива - написао је он и додао:

- Па ко не би фотографисао Кејт и зарадио гомилу новца ако се она сунча гола. Дај, Кејт.

 Такође, Трамп је једном приликом понизио и принцезу Дајану, мајку принца Вилијама и принца Харија. Неколико дана након што је она погинула у саобраћајној несрећи, у једном интервјуу рекао је да би могао да је одвуче у кревет. То је споменуо и у својој књизи из 1997. године.

- Једина ствар због које жалим, када су жене у питању, јесте то што никада нисам имао прилику да приведем лејди Дајану Спенсер.

Блиц
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар