"Кад видим Тотија, изљубим га"!

Живописни председник Сампдорије још једном објаснио колико воли "принца Рима".

Фудбал 28.01.2017 | 20:00
"Кад видим Тотија, изљубим га"!
Франческо Тоти, најбољи играч у историји Роме, обожавани римски принц, једна је од омиљених спортских фигура и у Италији и у Европи.

Уочи недељног меча Сампдорије и Роме, председник Ђеновљана Масимо Фереро у свом стилу говорио је о капитену клуба са Олимпика.

"Тоти? Довољно сам срећан да га познајем. Један је од најпаметнијих момака у италијанском фудбалу. Не мислим да има добар третман у Роми, али то није моја ствар", рекао је Масимо Фереро, познати италијански синеаста и велики заљубљеник у фудбал.

Упитан да ли би у некој варијанти купио Рому, он одговара да о томе није ни размишљао.

"Сви имамо снове, а мој сан је да побеђујем са Сампдоријом. Добро је познато да је сам рођен у комшилуку у којем је Рома основана. Срце не можете да контролишете, а Рома припада Римљанима".

Ипак, са челницима "вучице" нема добар однос.

"Мислим да је господин Џејмс Палота (председник Роме) љут. Прошли пут ме је напао на трибини и викао ми у лице. Изазвао је љубоморну сцену, јер сам рекао новинарима да више волим (председника Лација, Клаудија) Лотита него њега. Међутим, без љубоморе, мислим да је он веома срећан човек јер је нашао одличне директоре у Роми иако је изгубио важног сарадника (спортског директора, Валтера) Сабатинија, за кога мислим да је шампион", додао је Фереро.

На половини сезоне, Сампдорија заузима 16. место на табели, са 24 поена, док је Рома друга, са бодом мање од лидера Јувентуса, али и одиграном утакмицом више.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар