"Kad vidim Totija, izljubim ga"!

Živopisni predsednik Sampdorije još jednom objasnio koliko voli "princa Rima".

Fudbal 28.01.2017 | 20:00
"Kad vidim Totija, izljubim ga"!
Frančesko Toti, najbolji igrač u istoriji Rome, obožavani rimski princ, jedna je od omiljenih sportskih figura i u Italiji i u Evropi.

Uoči nedeljnog meča Sampdorije i Rome, predsednik Đenovljana Masimo Ferero u svom stilu govorio je o kapitenu kluba sa Olimpika.

"Toti? Dovoljno sam srećan da ga poznajem. Jedan je od najpametnijih momaka u italijanskom fudbalu. Ne mislim da ima dobar tretman u Romi, ali to nije moja stvar", rekao je Masimo Ferero, poznati italijanski sineasta i veliki zaljubljenik u fudbal.

Upitan da li bi u nekoj varijanti kupio Romu, on odgovara da o tome nije ni razmišljao.

"Svi imamo snove, a moj san je da pobeđujem sa Sampdorijom. Dobro je poznato da je sam rođen u komšiluku u kojem je Roma osnovana. Srce ne možete da kontrolišete, a Roma pripada Rimljanima".

Ipak, sa čelnicima "vučice" nema dobar odnos.

"Mislim da je gospodin Džejms Palota (predsednik Rome) ljut. Prošli put me je napao na tribini i vikao mi u lice. Izazvao je ljubomornu scenu, jer sam rekao novinarima da više volim (predsednika Lacija, Klaudija) Lotita nego njega. Međutim, bez ljubomore, mislim da je on veoma srećan čovek jer je našao odlične direktore u Romi iako je izgubio važnog saradnika (sportskog direktora, Valtera) Sabatinija, za koga mislim da je šampion", dodao je Ferero.

Na polovini sezone, Sampdorija zauzima 16. mesto na tabeli, sa 24 poena, dok je Roma druga, sa bodom manje od lidera Juventusa, ali i odigranom utakmicom više.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar