Новак са крокодилом већ на Ролан Гаросу?!

Како тврде француски медији, уговор између најбољег светског тенисера и фирме Лакост већ је потписан...

Тенис 20.01.2017 | 22:10
Новак са крокодилом већ на Ролан Гаросу?!
Јуникло и Новак Ђоковић су, чини се већ завршили сарадњу. Након пет берићетних година јапанску компанија за производњу врхунске спортске конфекције замениће једна од највећих фирмна свету у том сегменту.

У питању је Лакост са којим је, како пишу француски медији, Новак Ђоковић већ потписао уговор. Иако је посао са Јуниклоом требало да потраје до краја ове године, очигледно је договорено да сарадња буде прекинута већ на пролеће. А разлог је једноставан - да актуелни шампион дође на овогодишњи Ролан Гарос дође са опремом на којој се смеши "крокодилче". Детаљи уговора, као што је његово трајање или финансијски услову још нису познати,, а и тешко да ће јавност икада и сазнати прави садржај.  Ђоковића је на почетку каријере облачио Адидас, да би, када је кренуо његов успон немачки гигант донео неразумну одлуку да га одбаци и задржи Ендија Марија (Шкот је такође касније добио отказ од Адидаса да би потом прешао у Андер Армор са који је стигао до врха АТП листе). Прилику је искористи Серђо Такини са којим је наш ас сарађивао две и по године, након чега је италијанска компанија са хонгконшким власником морала да га пусти пошто је почела да касни са уплатама рата и премијама. Следећи у ред је стао Јуникло, који је сада ипак оптирао да више ресурса уложи у Кеија Нишикорија, као домаћег фаворита.

За могућност сарадње са Ђоковићем последњих годину дана се распитивао и Најки, који би тиме заокришио три највећа имена белог спорта, јер већ у својој "штали" има Федерера и Надала. До договора, изгледа није дошло

Извор: моззартспорт

фото: Ацтион Имагес

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Игор

20.01.2017 21:50

То знаци бице опет број 1.

ОДГОВОРИТЕ