Роналдо: Жао ми је што нема никога из Барселоне!

Кристијано Роналдо рекао је да му је жао што се представници Барселоне нису појавили на церемонији ФИФА за доделу награде најбољем играчу за 2016. годину. Да ли је Португалац хтео да "пецне" ривала или је стварно мислио да му је жао што играчи Барселоне не присуствују церемонији у Цириху - вероватно никада нећемо сазнати.

Фудбал 09.01.2017 | 21:30
Роналдо: Жао ми је што нема никога из Барселоне!
Роналдо је према очекивањима добио награду у конкуренцији Лионела Месија и Антоана Гризмана, а током говора је рекао да му је жао што се играчи Барселоне нису појавили у Цириху.

Гласовима селектора, капитена и представника медија - одлучено је да је Португалац у години иза нас оставио најбољи утисак од свих фудбалера. Освојио је 34.5% гласова што је било довољно да тријумфује испред "вечног такмаца" Лионела Месија (26.42%).

Међутим, Леа није било овог понедељка у Цириху.

Не само њега - него читаве експедиције Барселоне, а добар део фудбалера шампиона Шпаније је уврштен у "идеалних 11" у избору ФИФА, па сем Лионела Месија није било Луиса Суареза, Нејмара, Андреса Инијесте и Ђерара Пикеа.

Да ли је у питању тихи протест или нешто друго?

Каталонци тврде да је "згуснут распоред" проблем (а осталима није?), док се незванично може чути да су незадовољни смањењем казне Реал Мадриду који је био кажњен забраном трансфера.

Када му је уручен трофеј, Кристијано Роналдо је казао да је ово била његова најсрећнија година у каријери, али није могао да се не дотакне фудбалера Барселоне о којима је говорио на "одјави".

Његове речи ће се тумачити на различите начине...

"Жао ми је што неки фудбалери Барселоне нису овде са нама, али то је разумљиво. Хвала вам свима!", поручио је Португалац.

„Хвала свима који су гласали за мене, навијачима, капитенима и медијима. Хвала вам. Веома, веома сам срећан. Жао ми је што неки људи из Барселоне нису са нама, то је разумљиво, али хвала свима“, рекао је Роналдо.

Занимљиво, он је своје гласове дао саиграчима из Реал Мадрида, док је исто учинио и Лионел Меси који је гласао за фудбалере са којима игра у Барселони.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар