Ronaldo: Žao mi je što nema nikoga iz Barselone!

Kristijano Ronaldo rekao je da mu je žao što se predstavnici Barselone nisu pojavili na ceremoniji FIFA za dodelu nagrade najboljem igraču za 2016. godinu. Da li je Portugalac hteo da "pecne" rivala ili je stvarno mislio da mu je žao što igrači Barselone ne prisustvuju ceremoniji u Cirihu - verovatno nikada nećemo saznati.

Fudbal 09.01.2017 | 21:30
Ronaldo: Žao mi je što nema nikoga iz Barselone!
Ronaldo je prema očekivanjima dobio nagradu u konkurenciji Lionela Mesija i Antoana Grizmana, a tokom govora je rekao da mu je žao što se igrači Barselone nisu pojavili u Cirihu.

Glasovima selektora, kapitena i predstavnika medija - odlučeno je da je Portugalac u godini iza nas ostavio najbolji utisak od svih fudbalera. Osvojio je 34.5% glasova što je bilo dovoljno da trijumfuje ispred "večnog takmaca" Lionela Mesija (26.42%).

Međutim, Lea nije bilo ovog ponedeljka u Cirihu.

Ne samo njega - nego čitave ekspedicije Barselone, a dobar deo fudbalera šampiona Španije je uvršten u "idealnih 11" u izboru FIFA, pa sem Lionela Mesija nije bilo Luisa Suareza, Nejmara, Andresa Inijeste i Đerara Pikea.

Da li je u pitanju tihi protest ili nešto drugo?

Katalonci tvrde da je "zgusnut raspored" problem (a ostalima nije?), dok se nezvanično može čuti da su nezadovoljni smanjenjem kazne Real Madridu koji je bio kažnjen zabranom transfera.

Kada mu je uručen trofej, Kristijano Ronaldo je kazao da je ovo bila njegova najsrećnija godina u karijeri, ali nije mogao da se ne dotakne fudbalera Barselone o kojima je govorio na "odjavi".

Njegove reči će se tumačiti na različite načine...

"Žao mi je što neki fudbaleri Barselone nisu ovde sa nama, ali to je razumljivo. Hvala vam svima!", poručio je Portugalac.

„Hvala svima koji su glasali za mene, navijačima, kapitenima i medijima. Hvala vam. Veoma, veoma sam srećan. Žao mi je što neki ljudi iz Barselone nisu sa nama, to je razumljivo, ali hvala svima“, rekao je Ronaldo.

Zanimljivo, on je svoje glasove dao saigračima iz Real Madrida, dok je isto učinio i Lionel Mesi koji je glasao za fudbalere sa kojima igra u Barseloni.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar