"Рат" Гарија Невила и голмана Ливерпула!

Лорис Каријус каже да прихвата одговорност за пораз од Борнмута, али је искористио прилику и да "пецне" човека који га је највише критиковао. Гарија Невила.

Фудбал 11.12.2016 | 15:30
"Рат" Гарија Невила и голмана Ливерпула!
Ливерпул је имао добијен меч на "Виталитију", али се паника увукла у редове "редса".

За нешто више од петнаест минута виђен је потпуни преокрет Борнмута и велика победа у надокнади времена којој је кумовао немачки голман Лорис Каријус. Лоше је реаговао, а Нејтан Акеј је брзо размишљао и савладао је младог чувара мреже за 4:3 (0:2).

Стручни консултант на телевизији "Скај Спортс" Гари Невил нарочито га је критиковао.

"Голмани због своје несигурности могу да пренесу страх на све остале делове тима. Играчи као што је Лорис Каријус управо то раде. Он је добар у преносу страха и нервозе на своје саиграче. Ради ствари које доносе панику на трибине, није голман коме верујете до краја", казао је Невил после меча.

Упоредио га је и са Давидом де Хеом из Манчестер јунајтеда и голманом Челсија Куртоом, а према његовим речима такви чувари мрежа "освајају титуле". Онакви као Каријус - не.

Коментари су стигли и до немачког голмана који је овог лета стигао из Мајнца.

"Нема никакве дилеме то је моја грешка. Лопта је имала чудну путању и прошла је поред Натанијела Клајна и једноставно нисам имао довољно времена да реагујем. Није било лако, али је требало да је ухватим. Није ми потребно да ми неко говори да сам погрешио – ја сам тога већ свестан", објаснио је он.

Коментар некадашњег фудбалера Манчестер јунајтеда и (кратко) тренера Валенсије га је заболео.

"Не занима ме шта критичари кажу после меча, а посебно шта је рекао Гари Невил. Био је на кратко менаџер, а сад се поново вратио на своје место експерта за све", поручио је Каријус.

Гари Невил је познат по оштром језику и не либи се да "оптужи" некога да лоше ради.

"Увек је такав, само се надам да ће ме похвалити када будем добар. Видећемо".

Лукас Каријус се није дотакао коментара његовог колеге Џејмија Карагера, легенде Ливерпула, који заједно са њим понедељком коментарише дешавања у Премијер лиги. Некадашњи штопер "редса" је казао да га у ових осам утакмица Каријус уопште није убедио да поседује квалитет за тим са "Енфилда" и да је далеко од његових саиграча...

То је приметио и Гари Невил који је преко Инстаграма (!?) "одговорио" Каријусу.

"Моје извињење Каријусу. Неуспешни покушај менаџера нема појма. Нећу више копирати твог великог фана, стручног консултанта и легенду твог клуба", написао је он мислећи на Карагера.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар