Видео: Суботић се вратио! Играо 90 минута и дао гол послије годину и по дана за побједу!

На путу ка стадиону, аутомобил му се покварио, копачке су биле за пола броја мање, али је издржао све и на крају заплакао од среће!

Фудбал 24.11.2016 | 12:00
Видео: Суботић се вратио! Играо 90 минута и дао гол послије годину и по дана за побједу!
Успешан повратак! Невен Суботић успео је да издржи темо и свих деведесет минута фудбала, првих после пуних осам месеци паузе, и то у тријумфу другог тима Борусије из Дортмунда над Раодингхауезеном (1:0). Ради се о мечу Регионалне лиге Запад, који је одлучио управо Суботић поготком главом у 86. минуту после корнера.

А занимљиво да је то био и једини светли тренутак за некадашњег репрезентативца Србије. На путу ка стадиону, аутомобил му се покварио, копачке су биле за пола броја мање, али је издржао све, одиграо 90 минута и на крају заплакао од среће. Гол је постигао после пуних годину и по дана... 

Тромбоза у руци, операција ребра, пропали трансфер у Мидлсбро, дуга рехабилитација - све је то остало иза српског дефанзивца, нимало лепа сећања. Од среде, 23. новембра, Невен је одлучио да гледа само у будућност иако му она бар у Дортмунду није светла (има уговор до лета 2018. године, али је конкуренција у одбрани огромна).  

Суботић је имао врло емоционални повратак због којег је срећан, а каже и да је по сваку цену тражио да игра свих 90 минута, а не 60 како су у клубу предлагали.

“Пробаћу да одиграм што је више утакмица могуће у наставку сезоне. Тренинзи су једно, али не постоји ништа боље од играња утакмица. Задовољан сам јер ми је Дортмунд дозволио све ово. Када вам је већ омогућено да се играте у Дизниленду, зашто да идете кући”, у свом стилу је поручио Невен Суботић.

Срећно.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар