Video: Subotić se vratio! Igrao 90 minuta i dao gol poslije godinu i po dana za pobjedu!

Na putu ka stadionu, automobil mu se pokvario, kopačke su bile za pola broja manje, ali je izdržao sve i na kraju zaplakao od sreće!

Fudbal 24.11.2016 | 12:00
Video: Subotić se vratio! Igrao 90 minuta i dao gol poslije godinu i po dana za pobjedu!
Uspešan povratak! Neven Subotić uspeo je da izdrži temo i svih devedeset minuta fudbala, prvih posle punih osam meseci pauze, i to u trijumfu drugog tima Borusije iz Dortmunda nad Raodinghauezenom (1:0). Radi se o meču Regionalne lige Zapad, koji je odlučio upravo Subotić pogotkom glavom u 86. minutu posle kornera.

A zanimljivo da je to bio i jedini svetli trenutak za nekadašnjeg reprezentativca Srbije. Na putu ka stadionu, automobil mu se pokvario, kopačke su bile za pola broja manje, ali je izdržao sve, odigrao 90 minuta i na kraju zaplakao od sreće. Gol je postigao posle punih godinu i po dana... 

Tromboza u ruci, operacija rebra, propali transfer u Midlsbro, duga rehabilitacija - sve je to ostalo iza srpskog defanzivca, nimalo lepa sećanja. Od srede, 23. novembra, Neven je odlučio da gleda samo u budućnost iako mu ona bar u Dortmundu nije svetla (ima ugovor do leta 2018. godine, ali je konkurencija u odbrani ogromna).  

Subotić je imao vrlo emocionalni povratak zbog kojeg je srećan, a kaže i da je po svaku cenu tražio da igra svih 90 minuta, a ne 60 kako su u klubu predlagali.

“Probaću da odigram što je više utakmica moguće u nastavku sezone. Treninzi su jedno, ali ne postoji ništa bolje od igranja utakmica. Zadovoljan sam jer mi je Dortmund dozvolio sve ovo. Kada vam je već omogućeno da se igrate u Diznilendu, zašto da idete kući”, u svom stilu je poručio Neven Subotić.

Srećno.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar