ЛШ: У Бајерну појма немају гдје је проблем?!

Као да не знамо да и други могу да га дају! Анчелоти крив за пораз у Русији, Лам каже да првак Немачке није у кризи.

Фудбал 24.11.2016 | 08:30
ЛШ: У Бајерну појма немају гдје је проблем?!
До поготка Дагласа Косте - 400. Бајерновог у Лиги шампиона - и некако. После њега никако. Бајерн се заледио у на Дону. На минус четири Целзијуса остале су замрзнуте његове наде да ће као победник Групе Д проћи у осмину финала Лиге шампиона.

Мораће Баварци тежим путем ка пехару првака Европе, јер их јепораз од Ростова (2:3) оставио на другом месту табеле. И изазвао разочарање присталица немачког великана. Као и њиховог шефа струке.

“Направили смо много грешака после нашег вођства. Једноставно, нисмо играли добро. То је главни разлог пораза. А не да смо потценили Ростов. Ствари су по нас веома тешке у овом тренутку. Преузимам одговорност за овај резултат. Мој задатак је да што пре вратим екипу у победнички колосек”, рекао је после меча у РусијиКарло Анчелоти, тренер Бајерна.

Ако је нешто за утеху Бајерну онда је то податак да су ове јесени завршили други у групи Лиге шампиона први пут после 2009. године. Те сезоне стигли су до финала (пораз од Интера). Сад им завршни меч на Миленијум стадиону у Кардифу делује далеко, али Немци никад не одустају.

“Очигледно да не знамо да и наш ривал може да постигне неки гол. У овој фази сезоне правимо превише грешака. Наша пас игра није на задовољавајућем нивоу, због тога смо кажњени. Нисмо у кризи, али морамо ово под хитно да решимо. Што пре. Понашамо се немармо. Не знам шта је разлог”, слеже раменима капитен Бајерна Филип Лам.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар