LŠ: U Bajernu pojma nemaju gdje je problem?!

Kao da ne znamo da i drugi mogu da ga daju! Ančeloti kriv za poraz u Rusiji, Lam kaže da prvak Nemačke nije u krizi.

Fudbal 24.11.2016 | 08:30
LŠ: U Bajernu pojma nemaju gdje je problem?!
Do pogotka Daglasa Koste - 400. Bajernovog u Ligi šampiona - i nekako. Posle njega nikako. Bajern se zaledio u na Donu. Na minus četiri Celzijusa ostale su zamrznute njegove nade da će kao pobednik Grupe D proći u osminu finala Lige šampiona.

Moraće Bavarci težim putem ka peharu prvaka Evrope, jer ih jeporaz od Rostova (2:3) ostavio na drugom mestu tabele. I izazvao razočaranje pristalica nemačkog velikana. Kao i njihovog šefa struke.

“Napravili smo mnogo grešaka posle našeg vođstva. Jednostavno, nismo igrali dobro. To je glavni razlog poraza. A ne da smo potcenili Rostov. Stvari su po nas veoma teške u ovom trenutku. Preuzimam odgovornost za ovaj rezultat. Moj zadatak je da što pre vratim ekipu u pobednički kolosek”, rekao je posle meča u RusijiKarlo Ančeloti, trener Bajerna.

Ako je nešto za utehu Bajernu onda je to podatak da su ove jeseni završili drugi u grupi Lige šampiona prvi put posle 2009. godine. Te sezone stigli su do finala (poraz od Intera). Sad im završni meč na Milenijum stadionu u Kardifu deluje daleko, ali Nemci nikad ne odustaju.

“Očigledno da ne znamo da i naš rival može da postigne neki gol. U ovoj fazi sezone pravimo previše grešaka. Naša pas igra nije na zadovoljavajućem nivou, zbog toga smo kažnjeni. Nismo u krizi, ali moramo ovo pod hitno da rešimo. Što pre. Ponašamo se nemarmo. Ne znam šta je razlog”, sleže ramenima kapiten Bajerna Filip Lam.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar