Јунајтед зове, али прво да се испуне одређени услови!

Нови Де Брујне неће тако лако доћи на Олд Трафорд! Занимљив одговор младог Леона Бејлија на све гласније приче о томе да су га Ђаволи из Манчестера.

Фудбал 24.11.2016 | 12:30
Јунајтед зове, али прво да се испуне одређени услови!
Можда вам име и презиме Леон Бејли сада не значи много, али фудбалски критичари кажу да би требало запамтити овог момка, јер би у будућности могао да постане један од најбољих играча планете. 

Због вансеријских игара прошле сезоне проглашен је за најбољег младог играча белгијске лиге, Генкова је златна кока, а недуго затим окачена му је етикета новог Кевина Де Брујнеа. Јер, по много чему подсећа на понајбољег играча Манчестер Ситија ове сезоне. Поседује одличну технику, дриблинг, додавања, квалитетан продор, разоран шут... И већ са 19 година процењен је на између 25.000.000 и 30.000.000 евра! 

Европски медији већ неко време пишу о младом вундеркинду са Јамајке, али и интересовању бројних клубова. Од Наполија, који је већ имао и разговоре са Бејлијевимоцем / менаџером, преко Ливерпула, до Јунајтеда и Ситија. Међутим, Бејли искључиво гледа ка Острву, а у разговору за ХНЛ Спорт открио је да је одушевљен интересовањемЖозеа Муриња и Ђавола, али... Остаје на дистанци. 

Наиме, он је рекао да би у Манчестер јунајтед дошао само под једним условом - да му клуб обезбеди сигурне минуте на терену.

"Одласком у Премијер лигу остварио бих дечачки сан. Али, ако ми Манчестер јунајтед не би гарантовао минуте, остао бих у Генку. Једино што ми је важно јесте да играм, много. То је основна и најбитнија ствар за мене и мој напредак у каријери. Додуше, већ сам остварио много", рекао је Бејли. 

Није желео да открије да ли би у Енглеску могао да се пресели већ наредног лета, ако не и раније...

"О томе када ћу и где отићи препуштам свом менаџменту. Оног тренутка када буде нечег конкретног сешћу за сто са мојим људима и размотрити све опције", каже један од најталентованијих фудбалера планете. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар