Junajted zove, ali prvo da se ispune određeni uslovi!

Novi De Brujne neće tako lako doći na Old Traford! Zanimljiv odgovor mladog Leona Bejlija na sve glasnije priče o tome da su ga Đavoli iz Mančestera.

Fudbal 24.11.2016 | 12:30
Junajted zove, ali prvo da se ispune određeni uslovi!
Možda vam ime i prezime Leon Bejli sada ne znači mnogo, ali fudbalski kritičari kažu da bi trebalo zapamtiti ovog momka, jer bi u budućnosti mogao da postane jedan od najboljih igrača planete. 

Zbog vanserijskih igara prošle sezone proglašen je za najboljeg mladog igrača belgijske lige, Genkova je zlatna koka, a nedugo zatim okačena mu je etiketa novog Kevina De Brujnea. Jer, po mnogo čemu podseća na ponajboljeg igrača Mančester Sitija ove sezone. Poseduje odličnu tehniku, dribling, dodavanja, kvalitetan prodor, razoran šut... I već sa 19 godina procenjen je na između 25.000.000 i 30.000.000 evra! 

Evropski mediji već neko vreme pišu o mladom vunderkindu sa Jamajke, ali i interesovanju brojnih klubova. Od Napolija, koji je već imao i razgovore sa Bejlijevimocem / menadžerom, preko Liverpula, do Junajteda i Sitija. Međutim, Bejli isključivo gleda ka Ostrvu, a u razgovoru za HNL Sport otkrio je da je oduševljen interesovanjemŽozea Murinja i Đavola, ali... Ostaje na distanci. 

Naime, on je rekao da bi u Mančester junajted došao samo pod jednim uslovom - da mu klub obezbedi sigurne minute na terenu.

"Odlaskom u Premijer ligu ostvario bih dečački san. Ali, ako mi Mančester junajted ne bi garantovao minute, ostao bih u Genku. Jedino što mi je važno jeste da igram, mnogo. To je osnovna i najbitnija stvar za mene i moj napredak u karijeri. Doduše, već sam ostvario mnogo", rekao je Bejli. 

Nije želeo da otkrije da li bi u Englesku mogao da se preseli već narednog leta, ako ne i ranije...

"O tome kada ću i gde otići prepuštam svom menadžmentu. Onog trenutka kada bude nečeg konkretnog sešću za sto sa mojim ljudima i razmotriti sve opcije", kaže jedan od najtalentovanijih fudbalera planete. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar