Торино почео операције - Харт 2018. и Белоти 94.000.000!

Урбано Каиро о свему размишља, јер жели Бикове да смести у горњи дом италијанског фудбала.

Фудбал 24.11.2016 | 10:30
Торино почео операције - Харт 2018. и Белоти 94.000.000!
Обећао је недавно Урбано Каиро да ће учинити све што је у његовој моћи како би Торино коначно постао редовни учесник европских такмичења и становник горњег дома Серије А, а према најновијим писањима италијанске штампе изгледа да је италијански бизнисмен ужурбано кренуо у почетак реализације амбициозног пројекта. 

Данашњи Тутоспорт пише да Каиро озбиљно размишља о следећој сезони и да му је први циљ да продужи останак голмана Џоа Харта. Енглески чувар мреже налази се на позајмици у Торину до краја сезоне, а Каиро је наводно већ успоставио контакт са челницима Манчестер Ситија и упитао каква је могућност да Харт продужи боравак још годину дана. Међутим, у тексту се истиче да би коначни исход овог подухвата могао да буде познат тек на крају сезоне. Разлог томе је што би Харт ипак сачекао расплет у првенству, како би видео да ли ће Торино обезбедити макар пласман у Лигу Европе. 

Он је у недавном разговору за италијанске медије рекао да још не размишља о будућности, али да се у Торину осећа лепо. То је, очигледно, додатно подстакло Каира да што пре крене у акцију и покуша да ствари реализује што је пре могуће.

Паралелно са останком Харта у Торину се ради на већ познатом пројекту - Андреа Белоти. Међутим, оно што је новост у односу на досадашња писања јесте то да ће млади голгетер ипак добити нови уговор, а не само корекцију постојећег! И оно најбитније - да ће садржати откупну клаузулу само за иностране клубове која неће бити између 60.000.000 и 80.000.000 евра, како се првобитно писало. Већ вртоглавих - 94.000.000 евра! Као Гонзало Игуаин у Наполију. Тако клуб жели да се заштити од претераног интересовања Манчестер јунајтеда и Евертона, али и осталих страних купаца, уколико их током сезоне буде било

Угледни и увек добро обавештени милански лист Газета дело Спорт сазнаје да договор две стране одавно постоји и да је само питање дана када ће овај споразум бити потписан.

Према слову новог уговора Белоти би за Торино био везан до јуна 2021. године, а годишња примања отишла би на 1.500.000 евра. 

Белоти је одлично стартовао нову сезону и налази се на врху листе стрелаца заједно са Едином Џеком и Мауром Икардијем. Досад је уписао десет погодака. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар