Шпанци пишу: Барселона жели Ђорђевићевог организатора!

Алекс Ренфро високо на листи Каталонаца...

Кошарка 24.11.2016 | 10:15
Шпанци пишу: Барселона жели Ђорђевићевог организатора!
Као потенцијални спасиоци из невиђене кризе са повредама помињали су се српски асови Стефан Марковић и Стефан Јовић, а Барселона ће на крају морати да се задовољи још једним играчем Александра Ђорђевића. Али, не из репрезентације Србије, већ из редова минхенског Бајерна. 

Како шпански медији навелико јављају, Барселона је последњих дана озбиљно почела да прати Бајерновог плејмејкера Алекса Ренфроа. Американац са пасошем Босне и Херцеговине не би требало да има никакву препреку на путу да постане играч каталонског гиганта, јер правно важи за играча са европског тла. Оно што је такође олакшавајућа околност за Барселону је и та да Ренфро наступа у Еврокупу, јер да је којим случајем играо Евролигу тим Јоргоса Барцокаса морао би да чека почетак друге фазе елитног такмичења да би пријавио играча.

Међутим, Барселона још није контактирала ни играча, ни клуб, али планира да то учини јако брзо. Јер, екипа у скраћеној ротацији Барса под хитно мора да нађе адекватна решења, с обзиром да су ван строја Пау Рибас, Хуан Карлос Наваро, Џастин Доелман и Виктор Клавер. 

Ренфро је ове сезоне у Еврокупу просечно бележио пет поена и четири асистенције по утакмици, уз два скока.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар