Španci pišu: Barselona želi Đorđevićevog organizatora!

Aleks Renfro visoko na listi Katalonaca...

Košarka 24.11.2016 | 10:15
Španci pišu: Barselona želi Đorđevićevog organizatora!
Kao potencijalni spasioci iz neviđene krize sa povredama pominjali su se srpski asovi Stefan Marković i Stefan Jović, a Barselona će na kraju morati da se zadovolji još jednim igračem Aleksandra Đorđevića. Ali, ne iz reprezentacije Srbije, već iz redova minhenskog Bajerna. 

Kako španski mediji naveliko javljaju, Barselona je poslednjih dana ozbiljno počela da prati Bajernovog plejmejkera Aleksa Renfroa. Amerikanac sa pasošem Bosne i Hercegovine ne bi trebalo da ima nikakvu prepreku na putu da postane igrač katalonskog giganta, jer pravno važi za igrača sa evropskog tla. Ono što je takođe olakšavajuća okolnost za Barselonu je i ta da Renfro nastupa u Evrokupu, jer da je kojim slučajem igrao Evroligu tim Jorgosa Barcokasa morao bi da čeka početak druge faze elitnog takmičenja da bi prijavio igrača.

Međutim, Barselona još nije kontaktirala ni igrača, ni klub, ali planira da to učini jako brzo. Jer, ekipa u skraćenoj rotaciji Barsa pod hitno mora da nađe adekvatna rešenja, s obzirom da su van stroja Pau Ribas, Huan Karlos Navaro, Džastin Doelman i Viktor Klaver. 

Renfro je ove sezone u Evrokupu prosečno beležio pet poena i četiri asistencije po utakmici, uz dva skoka.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar