Теодосић: Само да одемо у Турску у пуном саставу...

Капитен Србије верује у позитиван исход...

Кошарка 24.11.2016 | 09:45
Теодосић: Само да одемо у Турску у пуном саставу...
Србија је добила противнике за Европско првенство наредне године, а капитен и прва игла Орлова Милош Теодосић верује да је група са Турском, Русијом, Летонијом, Великом Британијом и Белгијом квалитетна и изазовна. 

Упркос свим обавезама и тренингу који је имао, Теодосић је издвојио време да у краткој изјави за МОЗЗАРТ Спорт открије своје мишљење о исходу жреба. Оно чему се највише нада српски мађионичар јесте да олимпијски и светски вицешампиони пут Истанбула крену у најјачем саставу, са све Стефаном Марковићем на челу експедиције. 

"Морам да кажем да је група јако занимљива, има ту квалитетних противника. Што се мене тиче биће интересантно, али исто тако знам да смо ми фаворити у групи. Група јесте добра, али није за потцењивање", каже Теодосић, а затим поручује:

"Најбитније је да нас повреде заобиђу после напорне клупске сезоне, да припреме прођу у најбољем реду, да будемо у пуном саставу и тако одемо у Истанбул. О свему осталом о том-потом", завршио је најбољи плејмејкер Европе кратко јављање из Москве. 

Првенство Старог континента играће се од 31. августа до 17. септембра, а Србија је смештена у Групу Д у Истанбулу. Остали домаћини групних фаза су Финска, Румунија и Израел, а завршна фаза играће се у Турској. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар