Teodosić: Samo da odemo u Tursku u punom sastavu...

Kapiten Srbije veruje u pozitivan ishod...

Košarka 24.11.2016 | 09:45
Teodosić: Samo da odemo u Tursku u punom sastavu...
Srbija je dobila protivnike za Evropsko prvenstvo naredne godine, a kapiten i prva igla Orlova Miloš Teodosić veruje da je grupa sa Turskom, Rusijom, Letonijom, Velikom Britanijom i Belgijom kvalitetna i izazovna. 

Uprkos svim obavezama i treningu koji je imao, Teodosić je izdvojio vreme da u kratkoj izjavi za MOZZART Sport otkrije svoje mišljenje o ishodu žreba. Ono čemu se najviše nada srpski mađioničar jeste da olimpijski i svetski vicešampioni put Istanbula krenu u najjačem sastavu, sa sve Stefanom Markovićem na čelu ekspedicije. 

"Moram da kažem da je grupa jako zanimljiva, ima tu kvalitetnih protivnika. Što se mene tiče biće interesantno, ali isto tako znam da smo mi favoriti u grupi. Grupa jeste dobra, ali nije za potcenjivanje", kaže Teodosić, a zatim poručuje:

"Najbitnije je da nas povrede zaobiđu posle naporne klupske sezone, da pripreme prođu u najboljem redu, da budemo u punom sastavu i tako odemo u Istanbul. O svemu ostalom o tom-potom", završio je najbolji plejmejker Evrope kratko javljanje iz Moskve. 

Prvenstvo Starog kontinenta igraće se od 31. avgusta do 17. septembra, a Srbija je smeštena u Grupu D u Istanbulu. Ostali domaćini grupnih faza su Finska, Rumunija i Izrael, a završna faza igraće se u Turskoj. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar