Славни оплакују пораз Хилари Клинтон

Присталице Хилари Клинтон у Холивуду оплакују резултат избора.

Забава 09.11.2016 | 09:07
Славни оплакују пораз Хилари Клинтон
Многи, укључујући глумицу Лену Данам, певачицу Мајли Сајрус и комичарку Ејми Шумер, рекли су да ће напустити САД ако Трамп буде изабран.

Иначе, имиграциони сајт Канаде пао је неколико пута откако су се промениле прогнозе за резултат председничких избора у САД које сада предност дају Доналду Трампу.

Канада на званичном Тwиттер профилу позива имигранте “да донесу своју културну традицију и поделе је са другим грађанима”.

Славна певачица и глумица Шер је у интервјуу синоћ изјавила да се осећа “као да је изгубила неког из породице”.

“Видела сам да се ово дешава још с Брегзитом. Тада сам била у Лондону и видела сам шта ће се десити. Упорно сам говорила људима да је ово као Брегзит. Трамп је Брегзит. То је невероватно. Живела сам у ери 12 председника и никад нисам видела никог као што је он. Разумем зашто је свет ужаснут што ће он бити председник САД”, рекла је Шер.

Друге звезде су своје незадовољство током председничких избора изразиле на друштвеним мрежама.

“Шта се дешава????”, написала је Ева Лонгорија на Снапцхату.

“Позитивна страна свега овога је што више не морамо да се претварамо да смо слободни од расизма и сексизма. Питање је: шта да радимо сад?”, написала је глумица Џесика Честејн.

Велики фан Хилари Клинтон Кејти Пери открила је да су њени родитељи гласали за Трампа, али је позвала гласаче да не журе и да гласају за Клинтон.

“Прво, ако сте у земљи и гледате ово, а ваша бирачка места су и даље отворена, морате да гласате за Хилари Клинтон”, рекла је певачица.

Пери је наступала у неколико наврата у кампањи Клинтон, али синоћ није успела да разведри својом песмом суморну атмосферу у штабу кандидаткиње Демократске странке.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

гг

09.11.2016 11:54

Циао Бако!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде вукелиц добијас рео.србска

09.11.2016 16:19

МА доста СТЕВО ти бакурино и ТВОЈ БИЛЛИ СРБОУБИЦА НАМА СРБИМА НАНИЈЕЛИ.НЕДАЈ БОЗЕ ДА ВИСЕ ТАКВИ ЗИВЕ НА ТВОЈ ПЛАНЕТИ.

ОДГОВОРИТЕ