Ови парови опстају упркос свим изазовима

Након што су у заједничком саопштењу, Нина и Бранислав Лечић објавили да се разводе након осам година брака, јер су се, како су објаснили "удаљили и лагано отуђили једно од другога", многима је чињеница да је глумац старији од водитељке 31 годину пре зазвучала као реалнији разлог за развод. Међутим, упркос свим изазовима које драстична разлика у годинама може да донесе, представљамо вам српске парове чија љубав опстаје.

Забава 05.11.2016 | 09:44
Ови парови опстају упркос свим изазовима
Верица Ракочевић и Вељко Кузманчевић
Брачни пар Ракочевић Кузманчевић апсолутни су рекордери када је разлика у годинама у питању. Наиме, дизајнерка је од свог супруга старија чак 35 година, а чини се да за њихову брачну хармонију разлика у годинама нема никакав значај. Управо супротно, Вељко и Верица су уметничке душе авантуристичког духа, па једно другог добро употпуњавају.

Жељко и Јована Јоксимовић
Љубав између Јоване и Жељка Јоксимовића се родила на послу - када су, пре неколико година били ангажовани као водитељи Евровизије. Данас иамју сина Косту, обоје су успешни у свом послу а чињеница да је Жељко девет година старији од Јоване готово да је неприметна.

Аца и Соња Вуксановић
Баш као и у претходном примеру, и Аца је од Соње старији девет година, али њихов брак се суочавао са озбиљнијим изазовима. Чињеница да је госпођа Вуксановић бивша супруга Ациног некадашњег пријатеља и колеге Жељка Шашића, повремено је доводила у центар медијске пажње овај естрадни пар, али Соњин и Ацин однос никада није био пољуљан због тога.

Пар има ћерку Викторију, а Соњина и Жељкова ћерка из првог брака, Софија живи са мамом и очухом.


Харис и Мелина Џиновић
Модна дизајнерка Мелина Џиновић млађа је од супруга Хариса 29 година а њихов дугогодишња веза формално је озваничена браком пре две године. Харис и Мелина су заједно већ 14 година и имају двоје деце, а тајна њиховог успешног брака можда лежи у чињеници да су обоје подједнако успешни у послу који се баве.

Блиц
фото:интернет

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

јовица

05.11.2016 10:13

Све преко 10 година је неприродно,па шта ће жена од 40 са дједом од 70.Чуде ме ови новинари који праве љубавне бајке и такве бракове са већом разликом од 10 приказују као неку љубав,страшно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дан

05.11.2016 12:34

Љубав заиста године не броји. Лека и Нина се разводе из свих разлога које мозете да измислите, али сигурно не ради разлике у годинама...

ОДГОВОРИТЕ
Name

јован

05.11.2016 16:44

То нису брацни парови то су им старатељи, цим их изведу на пут разлаз ја би им забранио да имају дјецу.Ко це ту дјецу на пут извести.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Матора Дртина

05.11.2016 19:43

Само глупи мускарци мисле да је зенама битан сеx. Не њима је битна лова а сто се тице сеxа,зенке ко зенке,имају вријеме када се тијерају и то је то.

ОДГОВОРИТЕ