Ovi parovi opstaju uprkos svim izazovima

Nakon što su u zajedničkom saopštenju, Nina i Branislav Lečić objavili da se razvode nakon osam godina braka, jer su se, kako su objasnili "udaljili i lagano otuđili jedno od drugoga", mnogima je činjenica da je glumac stariji od voditeljke 31 godinu pre zazvučala kao realniji razlog za razvod. Međutim, uprkos svim izazovima koje drastična razlika u godinama može da donese, predstavljamo vam srpske parove čija ljubav opstaje.

Zabava 05.11.2016 | 09:44
Ovi parovi opstaju uprkos svim izazovima
Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević
Bračni par Rakočević Kuzmančević apsolutni su rekorderi kada je razlika u godinama u pitanju. Naime, dizajnerka je od svog supruga starija čak 35 godina, a čini se da za njihovu bračnu harmoniju razlika u godinama nema nikakav značaj. Upravo suprotno, Veljko i Verica su umetničke duše avanturističkog duha, pa jedno drugog dobro upotpunjavaju.

Željko i Jovana Joksimović
Ljubav između Jovane i Željka Joksimovića se rodila na poslu - kada su, pre nekoliko godina bili angažovani kao voditelji Evrovizije. Danas iamju sina Kostu, oboje su uspešni u svom poslu a činjenica da je Željko devet godina stariji od Jovane gotovo da je neprimetna.

Aca i Sonja Vuksanović
Baš kao i u prethodnom primeru, i Aca je od Sonje stariji devet godina, ali njihov brak se suočavao sa ozbiljnijim izazovima. Činjenica da je gospođa Vuksanović bivša supruga Acinog nekadašnjeg prijatelja i kolege Željka Šašića, povremeno je dovodila u centar medijske pažnje ovaj estradni par, ali Sonjin i Acin odnos nikada nije bio poljuljan zbog toga.

Par ima ćerku Viktoriju, a Sonjina i Željkova ćerka iz prvog braka, Sofija živi sa mamom i očuhom.


Haris i Melina Džinović
Modna dizajnerka Melina Džinović mlađa je od supruga Harisa 29 godina a njihov dugogodišnja veza formalno je ozvaničena brakom pre dve godine. Haris i Melina su zajedno već 14 godina i imaju dvoje dece, a tajna njihovog uspešnog braka možda leži u činjenici da su oboje podjednako uspešni u poslu koji se bave.

Blic
foto:internet

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

jovica

05.11.2016 10:13

Sve preko 10 godina je neprirodno,pa šta će žena od 40 sa djedom od 70.Čude me ovi novinari koji prave ljubavne bajke i takve brakove sa većom razlikom od 10 prikazuju kao neku ljubav,strašno.

ODGOVORITE
Name

Dan

05.11.2016 12:34

Ljubav zaista godine ne broji. Leka i Nina se razvode iz svih razloga koje mozete da izmislite, ali sigurno ne radi razlike u godinama...

ODGOVORITE
Name

jovan

05.11.2016 16:44

To nisu bracni parovi to su im staratelji, cim ih izvedu na put razlaz ja bi im zabranio da imaju djecu.Ko ce tu djecu na put izvesti.

ODGOVORITE
Name

Matora Drtina

05.11.2016 19:43

Samo glupi muskarci misle da je zenama bitan sex. Ne njima je bitna lova a sto se tice sexa,zenke ko zenke,imaju vrijeme kada se tijeraju i to je to.

ODGOVORITE