Када се Костић буде женио, чуће се!

Вука Костића и Јелисавету Орашанин изузетно забављају шушкања да ће стати на луди камен. Иако су после више од пет година везе спремни да заједно проведу остатак живота, то им за сада није приоритет.

Забава 04.11.2016 | 07:24
Када се Костић буде женио, чуће се!
Како сазнајемо, глумац и глумица не причају о новој фази у њиховом животу јер уживају у обновљеној романси, те им форме и венчани лист неће уређивати живот, макар не за сада. Како бисмо ипак били сигурни да оно што су нам обоје недавно причали остаје и да су трачеви по глумачким круговима о њиховом венчању неистинити, позвали смо Вука. Иако смо га прекинули док је био на пецању, расположено се насмејао новим кулоарским тврдњама.

"Још се не женим. Када се Вук Костић буде женио, чуће се" поносно нам је рекао глумац, који очигледно планира да направи велику помпу када пред олтар буде одвео Јелисавету Орашанин.

С обзиром на то да Костић избегава да прича о љубавном животу, пре него што смо га прекинули у пецарошким егзибицијама, звали смо Јелисавету. Међутим, она се није јављала на наше позиве, те нам је поручила да јој пошаљемо поруку јер је на пробама. Када је чула да је питамо за свадбу, више се није огласила.

Јелисавета и Вук не желе да причају о својој вези и плановима јер сматрају да то њихову публику не треба да интересује. Чак ни кад су први пут били пет година заједно, ни када су раскинули, па се изнова помирили пре неколико месеци, нису желели о томе да распредају.

Тако је и сада, када апослутно не размишљају о венчању јер им је лепо, а нису формалисти да би им папир био потребан. Обоје воле помпу и традиционалисти су, тако да ће њихова свадба сигурно бити весела, али имају још времена јер су обоје млади - каже наш извор близак овом пару и додаје:

"Њих двоје су сличних карактера, воле лов и пецање. Имају сличне хобије у којима уживају заједно и велика су подршка једно другом у каријери. Вук је прави Јелисаветин заштитник и не дозвољава да му било ко каже нешто против ње. Откад су се помирили још више су заљубљени и везани једно за другога. У последње време се не раздвајају, нарочито што су заједно снимали серију 'Убице мог оца'", додаје наш извор.

Јелисавета и Вук помирили су се пред почетак снимања серије у којој он тумачи лик полицајца који решава убиство брутално убијене девојке, док је она љубавница ожалошћеног оца. "Блиц" је писао о њиховом помирењу када их је у априлу папарацо нашег листа усликао на концерту "Тропико бенда" како размењују нежности.

Извор:Блиц
Фото: П. Марковић / РАС Србија

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

око

04.11.2016 18:45

Не морас има јос ловаца сви пуцају,један це да погоди.

ОДГОВОРИТЕ