Kada se Kostić bude ženio, čuće se!

Vuka Kostića i Jelisavetu Orašanin izuzetno zabavljaju šuškanja da će stati na ludi kamen. Iako su posle više od pet godina veze spremni da zajedno provedu ostatak života, to im za sada nije prioritet.

Zabava 04.11.2016 | 07:24
Kada se Kostić bude ženio, čuće se!
Kako saznajemo, glumac i glumica ne pričaju o novoj fazi u njihovom životu jer uživaju u obnovljenoj romansi, te im forme i venčani list neće uređivati život, makar ne za sada. Kako bismo ipak bili sigurni da ono što su nam oboje nedavno pričali ostaje i da su tračevi po glumačkim krugovima o njihovom venčanju neistiniti, pozvali smo Vuka. Iako smo ga prekinuli dok je bio na pecanju, raspoloženo se nasmejao novim kuloarskim tvrdnjama.

"Još se ne ženim. Kada se Vuk Kostić bude ženio, čuće se" ponosno nam je rekao glumac, koji očigledno planira da napravi veliku pompu kada pred oltar bude odveo Jelisavetu Orašanin.

S obzirom na to da Kostić izbegava da priča o ljubavnom životu, pre nego što smo ga prekinuli u pecaroškim egzibicijama, zvali smo Jelisavetu. Međutim, ona se nije javljala na naše pozive, te nam je poručila da joj pošaljemo poruku jer je na probama. Kada je čula da je pitamo za svadbu, više se nije oglasila.

Jelisaveta i Vuk ne žele da pričaju o svojoj vezi i planovima jer smatraju da to njihovu publiku ne treba da interesuje. Čak ni kad su prvi put bili pet godina zajedno, ni kada su raskinuli, pa se iznova pomirili pre nekoliko meseci, nisu želeli o tome da raspredaju.

Tako je i sada, kada aposlutno ne razmišljaju o venčanju jer im je lepo, a nisu formalisti da bi im papir bio potreban. Oboje vole pompu i tradicionalisti su, tako da će njihova svadba sigurno biti vesela, ali imaju još vremena jer su oboje mladi - kaže naš izvor blizak ovom paru i dodaje:

"Njih dvoje su sličnih karaktera, vole lov i pecanje. Imaju slične hobije u kojima uživaju zajedno i velika su podrška jedno drugom u karijeri. Vuk je pravi Jelisavetin zaštitnik i ne dozvoljava da mu bilo ko kaže nešto protiv nje. Otkad su se pomirili još više su zaljubljeni i vezani jedno za drugoga. U poslednje vreme se ne razdvajaju, naročito što su zajedno snimali seriju 'Ubice mog oca'", dodaje naš izvor.

Jelisaveta i Vuk pomirili su se pred početak snimanja serije u kojoj on tumači lik policajca koji rešava ubistvo brutalno ubijene devojke, dok je ona ljubavnica ožalošćenog oca. "Blic" je pisao o njihovom pomirenju kada ih je u aprilu paparaco našeg lista uslikao na koncertu "Tropiko benda" kako razmenjuju nežnosti.

Izvor:Blic
Foto: P. Marković / RAS Srbija

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

oko

04.11.2016 18:45

Ne moras ima jos lovaca svi pucaju,jedan ce da pogodi.

ODGOVORITE