Ла Лига: Гризман најбољи, Роналдо једини извисио!

Примера поделила награде најбољима за сезону 2015/16.

Фудбал 25.10.2016 | 21:30
Ла Лига: Гризман најбољи, Роналдо једини извисио!
Примера је одлучила - Антоан Гризман је најбољи фудбалер за прошлу сезону!

Нападач Атлетико Мадрида потукао је велику конкуренцију и на гала свечаности у Мадриду је проглашен за најбољег фудбалера Ла Лиге у сезони 2015/16. Уместо њега награду је примио директор Јорганџија Јозе Луис Каминеро који је у име Француза поручио да је поносан на ово признање.

Делиле су се награде и шаком и капом, а одлука да титула најбољег припадне нападачу трећепласираног тима у Примери можда ће заболети многе у Шпанији. Најважнији хајлајт вечери је дас међу награђенима нема Кристијана Роналда. Ни у једној категорији Португалац није добио признање у Примери, па ће сигурно бити незадовољан.

Доста трофеја покупили су вечерас играчи Ателтика, тако је најбољи голман за прошлу сезонуЈан Облак, најбољи дефанзивац Дијего Годин, а најбољи тренер Дијего Чоло Симеоне.

Два признања отишла су у Барселону, Луису Суарезу за најбољег фудбалера ван Европе иЛеу Месију за најбољег нападача у Ла Лиги.

Од два признања која су завршила у рукама играча Реала једно је оно које је припало младом Марку Асенсију који је откриће за сезону 2015/16, док је Лука Модрић најбољи везиста за прошлу сезону.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар