La Liga: Grizman najbolji, Ronaldo jedini izvisio!

Primera podelila nagrade najboljima za sezonu 2015/16.

Fudbal 25.10.2016 | 21:30
La Liga: Grizman najbolji, Ronaldo jedini izvisio!
Primera je odlučila - Antoan Grizman je najbolji fudbaler za prošlu sezonu!

Napadač Atletiko Madrida potukao je veliku konkurenciju i na gala svečanosti u Madridu je proglašen za najboljeg fudbalera La Lige u sezoni 2015/16. Umesto njega nagradu je primio direktor Jorgandžija Joze Luis Kaminero koji je u ime Francuza poručio da je ponosan na ovo priznanje.

Delile su se nagrade i šakom i kapom, a odluka da titula najboljeg pripadne napadaču trećeplasiranog tima u Primeri možda će zaboleti mnoge u Španiji. Najvažniji hajlajt večeri je das među nagrađenima nema Kristijana Ronalda. Ni u jednoj kategoriji Portugalac nije dobio priznanje u Primeri, pa će sigurno biti nezadovoljan.

Dosta trofeja pokupili su večeras igrači Ateltika, tako je najbolji golman za prošlu sezonuJan Oblak, najbolji defanzivac Dijego Godin, a najbolji trener Dijego Čolo Simeone.

Dva priznanja otišla su u Barselonu, Luisu Suarezu za najboljeg fudbalera van Evrope iLeu Mesiju za najboljeg napadača u La Ligi.

Od dva priznanja koja su završila u rukama igrača Reala jedno je ono koje je pripalo mladom Marku Asensiju koji je otkriće za sezonu 2015/16, dok je Luka Modrić najbolji vezista za prošlu sezonu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar