Цецина кћерка рекламира бунде

Ћерка фолк звезде постала заштитно лице једног домаћег произвођача луксузних јакни и капута

Забава 09.10.2016 | 12:57
Цецина кћерка рекламира бунде
ЋЕРКА фолк звезде Цеце Ражнатовић - лепа Анастасија постала је заштитно лице једног домаћег произвођача бунди. Фотографисању за предстојећу зимску сезону, у председничком апартману београдског хотела "Цептер", у петак је присуствовала и наша екипа. Анастасија је стрпљиво позирала фоторепортерима истакавши да је ово за њу велики изазов али и да јој се веома допада посао модела.

- У овоме сам се нашла сасвим случајно, јер познајем девојку која је основала модни бренд - рекла нам је Анастасија Ражнатовић. - Задовољство ми је што сам део овог пројекта јер и приватно волим да носим бунде. Делују веома дамски и мислим да се већина жена у њима осећа пријатно. Мама ме подржава у свему што радим, мисли да је ово супер идеја и да ми доликује да будем заштитно лице неког модног бренда.


На питање да ли себе у будућности види у манекенству или је ово само излет у свет моде, Анастасија каже:

- Допада ми се овај посао, али још не знам чиме ћу се бавити у животу. Још себе тражим. Ово је прелепо искуство и манекенство ми се све више допада.

Новости
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

РАЈНА

10.10.2016 00:14

Без увреде, дјевојка је обична након 1001 операције, личи на кинеску порцуланску шољу, хладна , празна и препотентна , она боље да рекламира ловце, а не бунде , главни адут јој је што је мамина кћер, мама је стара , па није за рекламе , па је гурнула кћерку ископлексирану и без икакаве харизме, што се види јер бунда носи њу а не она бунду, дјевојка није глупа, али је без штофа да буде нечије лице јер то лице је ко гребен усред мора који подсјећа на самоћу и остављеност , а не на топлину коју бунда даје ономе ко је носи, тотални промашај за онога ко ју је изабрао за лице.

ОДГОВОРИТЕ