Cecina kćerka reklamira bunde

Ćerka folk zvezde postala zaštitno lice jednog domaćeg proizvođača luksuznih jakni i kaputa

Zabava 09.10.2016 | 12:57
Cecina kćerka reklamira bunde
ĆERKA folk zvezde Cece Ražnatović - lepa Anastasija postala je zaštitno lice jednog domaćeg proizvođača bundi. Fotografisanju za predstojeću zimsku sezonu, u predsedničkom apartmanu beogradskog hotela "Cepter", u petak je prisustvovala i naša ekipa. Anastasija je strpljivo pozirala fotoreporterima istakavši da je ovo za nju veliki izazov ali i da joj se veoma dopada posao modela.

- U ovome sam se našla sasvim slučajno, jer poznajem devojku koja je osnovala modni brend - rekla nam je Anastasija Ražnatović. - Zadovoljstvo mi je što sam deo ovog projekta jer i privatno volim da nosim bunde. Deluju veoma damski i mislim da se većina žena u njima oseća prijatno. Mama me podržava u svemu što radim, misli da je ovo super ideja i da mi dolikuje da budem zaštitno lice nekog modnog brenda.


Na pitanje da li sebe u budućnosti vidi u manekenstvu ili je ovo samo izlet u svet mode, Anastasija kaže:

- Dopada mi se ovaj posao, ali još ne znam čime ću se baviti u životu. Još sebe tražim. Ovo je prelepo iskustvo i manekenstvo mi se sve više dopada.

Novosti
foto:internet

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

RAJNA

10.10.2016 00:14

Bez uvrede, djevojka je obična nakon 1001 operacije, liči na kinesku porculansku šolju, hladna , prazna i prepotentna , ona bolje da reklamira lovce, a ne bunde , glavni adut joj je što je mamina kćer, mama je stara , pa nije za reklame , pa je gurnula kćerku iskopleksiranu i bez ikakave harizme, što se vidi jer bunda nosi nju a ne ona bundu, djevojka nije glupa, ali je bez štofa da bude nečije lice jer to lice je ko greben usred mora koji podsjeća na samoću i ostavljenost , a ne na toplinu koju bunda daje onome ko je nosi, totalni promašaj za onoga ko ju je izabrao za lice.

ODGOVORITE