Стоунси издају први албум након 11 година

Рок легенде објавиле су на свом профилу на Твитеру и Јутјубу да ће данас обелоданити информације о свом новом албуму, првом након пуних 11 година, када је изашао хваљени албум “А Биггер Банг”.

Забава 07.10.2016 | 08:41
Стоунси издају први албум након 11 година
Стоунси су пре два дана на Јутјуб поставили кратак видео-спот у трајању од 10 секунди, испод којег пише “цоминг оцтобер 6” (излази 6. октобра). На видеуо-снимку су се видели Мик Џегер, Кит Ричардс и остатак бенда како свирају песму с јаким блуз ритмом.

Дон Вас, продуцент који задње две деценије ради са Стоунсима, рекао је да ће група издати албум обрада блуз стандарда из Чикага познатих музичара као што су Хоулин Вулф, Литл Валтер и други. По његовим речима, албум би требало да изађе у децембру.

"Снимили су албум за само три дана с обичним микрофонима и без много продуцирања у студију, како би добили што аутентичнији звук", рекао је Вас за француски лист "Фигаро". Занимљиво је да се на блуз сеансама у студију у западном Лондону са Стоунсима нашао и Ерик Клептон, који у суседном студију снима свој албум.

Након што је снимак њиховог концерта “Хавана Моон” с Кубе добро прошао у светским биоскопима, овај ће документарац изаћи на ДВД-у 11. новембра.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар