Бившем мужу моделсице условна казна затвора

Трећи основни суд у Београду осудио је данас због насиља у породици на условну казну од годину и по дана затвора Николу Павловића, бившег мужа Иване Стаменковић познатије као Синди моделс.

Забава 07.10.2016 | 08:37
Бившем мужу моделсице условна казна затвора
Казна затвора неће се извршити ако у року од пет година не изврши ново кривично дело. Он је првостепеном пресудом оглашен кривим, јер је Стаменковићеву 2012. давио и ударио њену главу о зид, од чега је задобила лакше телесне повреде. Павловић има право да уложи жалбу на ову пресуду.Они су разведени, али је заједничко дете припало њему на привремено старање, до окончања другог суђења за старатељство над дететом.

Ивана Стаменковић навела је за "Блиц" да је задовољна пресудом.

- Драго ми је да је правда напокон победила и после пет година мркотрпног суђења је напокон дошло на видело да је дотични господин насилник. Питам се само како се таквим насилницима додељује старатељство у овој држави. Надам се да ће ми у даљем процесу бити враћено стартаљество над дететом - рекла је Синди, а на питање како је Павловић реаговао када су му на рочишту саопштили овакву одлуку, бивша чланица групе "Моделс" каже:

- Током изношења пресуде нисам гледала у њега. Верујем да му није било свеједно. Искрено, што се мене тиче била сам поносна јер је после свега правда задовољена и видело се ко је лагао све ове године - навела је Стаменковићева.

Блиц
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар