РУС: Локомотива зрела за ремонт! Малени Арсенал непоражен напустио Москву!

Да није било пенала у судијској надокнади, гости из Туле би однели сва три бода!

Фудбал 02.10.2016 | 09:15
РУС: Локомотива зрела за ремонт! Малени Арсенал непоражен напустио Москву!
Два лоша убише фудбал. На крају је свако освојио по бод. Арсенал из Туле ремизирао је 1:1 у Москви против посрнулог великана Локомотиву у мечу деветог кола руске Премијер лиге.

До овог кола Арсенал је био претпоследњи на табели, а само два минута га је делило да ту „част“ препусти управо Железничарима.

Локомотива је, ипак, успела некако да се извуче и то голомСамедова из пенала у другом минуту судијске надокнаде. Над њим је и направљен прекршај, а „починилац“ је био Александар Горбатјуком.

Далеко је то данас било од иоле квалитетне фудбалске представе у руској престоници, али ће гостима из Туле свакако да буде најважнија чињеница да су освојили бод на некада тешком гостовању.

Да ствар буде занимљивија, ово је Арсеналу било друго премијерлигашког гостовање Локомотиви, а у првом, у марту прошле године славио је са 1:0.

Данас је погодак за Арсенал постигао костарикански интернационалац Фелисио Браун Форбс у 44. минуту када се најбоље снашао после корнера и благо речено почетничке реакције комплетне одбране домаћих на челу са голманом Иљом Абајевом.

Немања Пејчиновић одиграо је целу утакмицу у дресу Локомотиве, док је Петар Шкулетић у 57. минуту заменио Владислава Игњатијева.

Иначе, ово је московској екипи био четврти узастопни првенствени меч без победе, док Арсенал не зна за тријумф од 6. августа.

ПРЕМИЈЕР ЛИГА, девето коло:

Субота:
Том – Урал 1:1 (1:1)
/Пугин 23 – Фонтанело 45/

Крила Совјетов – Анжи 2:1 (2:0)
/Моло 18, Ткачев 45 – Бериша 90/

Локомотива – Арсенал Тула 1:1 (0:1)
/Самедов 90+2пен - Форбс 44/

Терек - Оренбург 2:1 (1:0)
/Балај 25, Лебеденко 86 - Георгијев 90+3пен/

Недеља:
13.00 Уфа – Амкар
15.30 Зенит – Спартак
18.00 Краснодар – Рубин
18.00 Ростов – ЦСКА Москва

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар