Пола године од убиства пјевачице

Од другог априла, када је Јелена убијена, живот нам је обојен у црно, каже Зоран Марјановић, супруг убијене певачице чије убиство је још под велом тајне.

Србија 01.10.2016 | 10:33
Пола године од убиства пјевачице
Породица монструозно убијене певачице Јелене Крсмановић (33) одржаће данас на гробљу "Збег" шестомесечни помен од њеног убиства.

Зоран Марјановић, супруг убијене певачице, за "Блиц" је испричао кроз шта све пролази у последњих шест месеци.

"Како време пролази, све нам је теже. Тешко ми је да почнем да радим, јер ми недостаје Јеца. Заједно смо били у послу, све ме асоцира на њу", каже Зоран Марјановић.



Како прича, Јеленина мајка Зорица Крсмановић је у тешком здравственом стању и до јуче је била збринута на ВМА, одакле је пуштена да би присуствовала помену. Прогнозе лекара су лоше, те се цела породица Марјановић моли за њен опоравак.

"Бог нека јој помогне да прегура то кроз шта пролази. Јеленина и моја ћерка Јана је много везана за Зорицу. Не дај боже да и њу изгубимо, не знам како би дете то поднело", пита се Зоран.

Он додаје да му је Зорица, када ју је посетио у болници, рекла да живи за то да пронађу Јелениног убицу.

"За то живи и цела моја породица, а можда највише на свету мислим да је мени стало до тога. Не само због монструозног злочина, не само због ненадокнадивог губитка вољене особе, већ и због тога што се десило после тога. Милион бруталних лажи и неистина о мојој породици. Ако неко жели да та звер буде приведена правди, то сам ја", истиче Зоран.

Он додаје да су глупости приче да он зна ко је убио његову супругу. "Да знам ко је убица, ја бих га зубима одвукао у полицију. Да постоји било каква сумња или нешто, не бих чекао ни секунд", прича Зоран.

Са полицијом породице Марјановић и Крсмановић имају сарадњу 24 сата, те се често састају са инспекторима зарад консултација.

"Шта год да је потребно полицији, ми смо ту. После саслушања, били смо у Управи полиције неколико пута. У сарадњи са полицијом прочешљали смо све до најситнијих детаља и враћали се на тај други април", објашњава Зоран Марјановић.

Муж убијене певачице каже да је протекле недеље посетио Институт за ментално здравље "због свега што му се догађа". "Надам се да сам још нормалан. Под лековима смо за смирење, јер стресови непрестано трају", каже он.

Зоран Марјановић није желео да прича о детаљима истраге. "Што се полиције тиче, они су светла тачка у овој муци. Верујем им сто одсто, а питање је времена када ће ухапсити убицу", каже он.

"Много ми је тешко да се вратим у посао, али морам послови морају да се заврше", прича Зоран Марјановић.

Он каже да још нема снаге да заврши Јеленину последњу песму, а када чује њен глас, сузе му навиру на очи. "Успем само да чујем строфу, даље не могу. Потрудићу се да после помена завршим ту песму, јер је она велика успомена на Јелену. Она је то отпевала вече пре убиства, па зато и немам отпевану другу строфу. Оставићу све тако како је отпевала... строфа, рефрен", објашњава Зоран.

Извор: Блиц