ФБИ потврдио: Бред Пит под истрагом због злостављања дјеце

У току јучерашњег дана сајт ТМЗ је објавио шокантну вест да је Бред Пит, наводно, под истрагом због физичког и психичког злостављања деце, а дан касније је ФБИ потврдио ове наводе, које су многи доводили у питање.

Забава 23.09.2016 | 15:34
ФБИ потврдио: Бред Пит под истрагом због злостављања дјеце
Цитирајући неименован извор, сајт пише: “Бред, Анџелина и њихова деца су били у приватном авиону прошле среде када се глумац, наводно, напио. Наводно је подивљао, драо се и чак и физички насрнуо на децу”, стоји у анонимном извештају који је покренуо истрагу. И извор часописа Пеопле је потврдио поменути инцидент.

Истрага коју би требало да спроведе лосанђелески суд за питања продице и деце биће спроведена по стандардном протоколу. Анџелина се само дан након што се инцидент у авиону догодио растала од Бреда, а неколико дана касије поднела је захтев за развод од супруга. Извор близак Питу каже да је он ‘озбиљно забринут због оптужби и да ни на који начин није злостављао децу’.“Тужно је што га људи и даље представљају у најгорем могућем светлу”, рекао је извор за Пеопле. 

Међутим, представници лосанђелеске полиције су дали изјаву поводом овог случаја, у којој кажу: “ЛАПД нема никакве наводе у вези са злостављањем деце од стране Бред Пита, тако да нема основа за покретање истраге против њега”.

Ипак, ФБИ је објавио званичну изјаву поводом овог случаја, нагласивши да прикупљају и процењују доказе на основу којих ће се утвридити да ли постоји основ за подношење тужбе.

Трачара
фото: интернет

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Са.

25.09.2016 18:05

У одбрану Ангелине и заједницки им усвојене дјеце, морала би стати свјетска јавност, сви медији, а посебно је задузила зене зртве сексуалног насиља, али нико - ниста. Залосно - гдје је грлати глас сребреницких зена, због којих је Андјелина претрпила застрасујуцу психицку и емоционалну тортуру од стране неистомисљеница, тј. зена које су битне само саме себи, а псеудо солидарностима разваљују и русе све пред собом, али само зарад властитог интереса. Надам се, и вјерујем да це ФБИ цасно, на висини задатка, у законским оквирима заститити дјецу и Андјелину, и прописно санкционисати насилниство Бреда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Са.

26.09.2016 09:00

Ти си болеснији од те лудаче Ангелине. Знаш ли само колико пара је узела та наркоманка да би снимила тај неки филм о србима агресорима? И сада ти као знаш нешто да је Бред злостављао дјецу и тражиш истрагу. иди ти под хитно тражи каквог доброг љекара док није касно.

ОДГОВОРИТЕ