FBI potvrdio: Bred Pit pod istragom zbog zlostavljanja djece

U toku jučerašnjeg dana sajt TMZ je objavio šokantnu vest da je Bred Pit, navodno, pod istragom zbog fizičkog i psihičkog zlostavljanja dece, a dan kasnije je FBI potvrdio ove navode, koje su mnogi dovodili u pitanje.

Zabava 23.09.2016 | 15:34
FBI potvrdio: Bred Pit pod istragom zbog zlostavljanja djece
Citirajući neimenovan izvor, sajt piše: “Bred, Andželina i njihova deca su bili u privatnom avionu prošle srede kada se glumac, navodno, napio. Navodno je podivljao, drao se i čak i fizički nasrnuo na decu”, stoji u anonimnom izveštaju koji je pokrenuo istragu. I izvor časopisa People je potvrdio pomenuti incident.

Istraga koju bi trebalo da sprovede losanđeleski sud za pitanja prodice i dece biće sprovedena po standardnom protokolu. Andželina se samo dan nakon što se incident u avionu dogodio rastala od Breda, a nekoliko dana kasije podnela je zahtev za razvod od supruga. Izvor blizak Pitu kaže da je on ‘ozbiljno zabrinut zbog optužbi i da ni na koji način nije zlostavljao decu’.“Tužno je što ga ljudi i dalje predstavljaju u najgorem mogućem svetlu”, rekao je izvor za People. 

Međutim, predstavnici losanđeleske policije su dali izjavu povodom ovog slučaja, u kojoj kažu: “LAPD nema nikakve navode u vezi sa zlostavljanjem dece od strane Bred Pita, tako da nema osnova za pokretanje istrage protiv njega”.

Ipak, FBI je objavio zvaničnu izjavu povodom ovog slučaja, naglasivši da prikupljaju i procenjuju dokaze na osnovu kojih će se utvriditi da li postoji osnov za podnošenje tužbe.

Tračara
foto: internet

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Sa.

25.09.2016 18:05

U odbranu Angeline i zajednicki im usvojene djece, morala bi stati svjetska javnost, svi mediji, a posebno je zaduzila zene zrtve seksualnog nasilja, ali niko - nista. Zalosno - gdje je grlati glas srebrenickih zena, zbog kojih je Andjelina pretrpila zastrasujucu psihicku i emocionalnu torturu od strane neistomisljenica, tj. zena koje su bitne samo same sebi, a pseudo solidarnostima razvaljuju i ruse sve pred sobom, ali samo zarad vlastitog interesa. Nadam se, i vjerujem da ce FBI casno, na visini zadatka, u zakonskim okvirima zastititi djecu i Andjelinu, i propisno sankcionisati nasilnistvo Breda.

ODGOVORITE
Name

Re Sa.

26.09.2016 09:00

Ti si bolesniji od te ludače Angeline. Znaš li samo koliko para je uzela ta narkomanka da bi snimila taj neki film o srbima agresorima? I sada ti kao znaš nešto da je Bred zlostavljao djecu i tražiš istragu. idi ti pod hitno traži kakvog dobrog ljekara dok nije kasno.

ODGOVORITE