Породила се Илда Шаулић!

Илда Шаулић породила се јуче око пола четири поподне и на свет донела ћерку којој је дала име Ема.

Забава 22.09.2016 | 07:22
Породила се Илда Шаулић!
Певачица се породила у клиници у Вишеградској, све је протекло у савршеном реду и беба и мама се осећају одлично.

Илду и бебу први је посетио супруг Бојан, који је све време био испред сале, заједно са срећном баком Горданом, тетком Санелом и ујаком Михајлом, а убрзо су им се придружили и остали чланови породица Вучковић и Шаулић.

- Пресрећни смо због лепих вести. Добили смо још једну принцезу коју већ дуго прижељкујемо а њеним доласком се Илди, Бојану али и целој породици остварио животни сан - рекли су у породици Шаулић овим поводом.

Илдин отац Шабан Шаулић тренутно се налази у својој викендици у Крчедину.

- Пресрећан сам што сам постао деда. Ево ме у Крчедину, спремам се да кренем за Београд. Једва чекам да видим моју мезимицу и да је пољубим. Ово је посебан дан за моју породицу. Славићемо у кругу породице. Чуо сам се са Илдом, она је такође пресрећна - рекао је Шабан за "Блиц".

Оно што је занимљиво је да се Илда породила на исти датум када је и њена сестра Санела пре три године на свет донела ћерку Уну, а данас је и рођендан њеном зету Бати Мирковићу.
Илда и Бојан венчали су се пре неколико недеља на приватној церемонији у кругу породице и пријатеља, а Ема је обома прво дете.

Блиц
фото: интернет

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

домаћин

22.09.2016 07:19

Честитамо !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сафет

23.09.2016 04:17

Нека је зива и здрава

ОДГОВОРИТЕ