Porodila se Ilda Šaulić!

Ilda Šaulić porodila se juče oko pola četiri popodne i na svet donela ćerku kojoj je dala ime Ema.

Zabava 22.09.2016 | 07:22
Porodila se Ilda Šaulić!
Pevačica se porodila u klinici u Višegradskoj, sve je proteklo u savršenom redu i beba i mama se osećaju odlično.

Ildu i bebu prvi je posetio suprug Bojan, koji je sve vreme bio ispred sale, zajedno sa srećnom bakom Gordanom, tetkom Sanelom i ujakom Mihajlom, a ubrzo su im se pridružili i ostali članovi porodica Vučković i Šaulić.

- Presrećni smo zbog lepih vesti. Dobili smo još jednu princezu koju već dugo priželjkujemo a njenim dolaskom se Ildi, Bojanu ali i celoj porodici ostvario životni san - rekli su u porodici Šaulić ovim povodom.

Ildin otac Šaban Šaulić trenutno se nalazi u svojoj vikendici u Krčedinu.

- Presrećan sam što sam postao deda. Evo me u Krčedinu, spremam se da krenem za Beograd. Jedva čekam da vidim moju mezimicu i da je poljubim. Ovo je poseban dan za moju porodicu. Slavićemo u krugu porodice. Čuo sam se sa Ildom, ona je takođe presrećna - rekao je Šaban za "Blic".

Ono što je zanimljivo je da se Ilda porodila na isti datum kada je i njena sestra Sanela pre tri godine na svet donela ćerku Unu, a danas je i rođendan njenom zetu Bati Mirkoviću.
Ilda i Bojan venčali su se pre nekoliko nedelja na privatnoj ceremoniji u krugu porodice i prijatelja, a Ema je oboma prvo dete.

Blic
foto: internet

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

domaćin

22.09.2016 07:19

Čestitamo !

ODGOVORITE
Name

Safet

23.09.2016 04:17

Neka je ziva i zdrava

ODGOVORITE