Митрогол: Било ми је тешко да останем јак у глави, било је фрустрирајуће...

"Али знао сам да ће све бити како треба", истакао је нападач Њукасла.

Фудбал 17.09.2016 | 14:00
Митрогол: Било ми је тешко да останем јак у глави, било је фрустрирајуће...
Александар Митровић је преживео много тога тешког на старту нове сезоне. Прво је морао да одради суспензију, а по повратку на терен на дебију одиграо је добар меч на гостовању КПР-у (0:6), постигао гол и уписао асистенцију те наговестио боље дане у каријери.

Каже, није му било лако претходних седмица. Морао је да се избори са сопственим демонима.

"Неколико недеља које су иза мене биле су заиста фрустрирајуће. Било ми је тешко да останем усредсређен. Али знао сам да ће све бити како треба, а утакмица против КПР-а је то и показала", рекао је Митровић.

Српски репрезентативац поручује да му не смета конкуренција те да очекује да ће дати још доста голова за Свраке ове сезоне.

"Било ми је тешко да останем јак у глави. Ипак, осећам да могу да дајем голове на овом нивоу. Могу да напредујем, посебно физички. Уверен сам да могу да дајем голове и да помогнем Њукаслу да побеђује. Саиграчи ми помажу, имамо добру конкуренцију, а то је добро. Једни друге терамо да будемо што бољи и то је одлично", поручио је Митровић.

Митрогол је прошле сезоне погодио девет пута за Свраке. Ове сезоне има већ гол и асистенцију на једној одиграној утакмици. 

Можда је ово најава много бољих игара српског центарфора. Следећа шанса за доказивање је меч против Вулвса који Свраке играју 17. септембра од 16 часова.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар