Mitrogol: Bilo mi je teško da ostanem jak u glavi, bilo je frustrirajuće...

"Ali znao sam da će sve biti kako treba", istakao je napadač Njukasla.

Fudbal 17.09.2016 | 14:00
Mitrogol: Bilo mi je teško da ostanem jak u glavi, bilo je frustrirajuće...
Aleksandar Mitrović je preživeo mnogo toga teškog na startu nove sezone. Prvo je morao da odradi suspenziju, a po povratku na teren na debiju odigrao je dobar meč na gostovanju KPR-u (0:6), postigao gol i upisao asistenciju te nagovestio bolje dane u karijeri.

Kaže, nije mu bilo lako prethodnih sedmica. Morao je da se izbori sa sopstvenim demonima.

"Nekoliko nedelja koje su iza mene bile su zaista frustrirajuće. Bilo mi je teško da ostanem usredsređen. Ali znao sam da će sve biti kako treba, a utakmica protiv KPR-a je to i pokazala", rekao je Mitrović.

Srpski reprezentativac poručuje da mu ne smeta konkurencija te da očekuje da će dati još dosta golova za Svrake ove sezone.

"Bilo mi je teško da ostanem jak u glavi. Ipak, osećam da mogu da dajem golove na ovom nivou. Mogu da napredujem, posebno fizički. Uveren sam da mogu da dajem golove i da pomognem Njukaslu da pobeđuje. Saigrači mi pomažu, imamo dobru konkurenciju, a to je dobro. Jedni druge teramo da budemo što bolji i to je odlično", poručio je Mitrović.

Mitrogol je prošle sezone pogodio devet puta za Svrake. Ove sezone ima već gol i asistenciju na jednoj odigranoj utakmici. 

Možda je ovo najava mnogo boljih igara srpskog centarfora. Sledeća šansa za dokazivanje je meč protiv Vulvsa koji Svrake igraju 17. septembra od 16 časova.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar