Георгиев четири дана слави рођење кћерке

Владо Георгиев показао је колико је срећан што је у четрдесетој постао тата једне Софије. С пријатељима, од кафана до кафића и клубова, те улицама Београда - он не престаје да се весели.

Забава 15.09.2016 | 09:28
Георгиев четири дана слави рођење кћерке
Ћерка Владе Георгиева и Милице Самарџије - Софија рођена је у ноћи између петка и суботе. Већ те ноћи, док су испред породилишта чекали да се Милица породи, весеље је започео тата Владо са свастиком Кристином, Миличином рођеном сестром. Наредног јутра, када је обишао Софију и Милицу, Владо је засео у један кафић и фотографисао чашу пића којом је наздрављао принову с пријатељима.

 Пуне чаше

Објавио је име девојчице и пост: „је*емуматер“! Кратко и јасно! Како се другачије може описати тај феноменални осећај када постанеш отац! Тако, псовком, јер једино псовка може да опише срећу, збуњеност, задовољство, али и страх у исто време! А онда је на Твитеру написао да се „од јучерашњег дана најбоље сећа црне рупе“. Свако ко је славио рођење детета зна шта је тиме мислио.

- Владо није знао шта га је снашло. Припремао се за овај дан, али човек никада није спреман за тако нешто. Не знаш каква је то срећа док је не доживиш. Владо је стварно пресрећан, једва чека да беба и Милица дођу кући. Каже, само ће гледати у њу и то је то. Срећа! - каже један од пријатеља познатог кантаутора за „Блиц“.

До зоре у клубу

У кафаници близу породилишта, Владо није испуштао телефон. Седео је, сачекивао пријатеље, чашћавао, уживао... Истог дана придружио му се најбољи пријатељ Игор Лазић Ниггор и од тада се њих двојица, ево четврти дан, не раздвајају. Увече је Владо отишао до свог омиљеног кафића на Савском венцу, засео и наставио с песмом, вискијем, честиткама.

Између свака два локала, ишао је до породилишта да види Милицу и Софију. Друштвене мреже су пуне фотографија медицинских сестрица, бабица које су ухватиле тренутак расположења Георгиева и сликале се с њим.

А пре две вечери, Владо је за пријатеље организовао прославу у једном клубу у Београду. Свирао је хармонику заједно с „Београдским акустичним оркестром“. Био је такорећи го до паса јер су га другови поштено исцепали. Ниггор је запалио и бакљу, орило се од песме и среће. Владо није скидао осмех. Једном се постаје тата - први пут!

Блиц
фото: инстаграм

Коментари / 0

Оставите коментар