Georgiev četiri dana slavi rođenje kćerke

Vlado Georgiev pokazao je koliko je srećan što je u četrdesetoj postao tata jedne Sofije. S prijateljima, od kafana do kafića i klubova, te ulicama Beograda - on ne prestaje da se veseli.

Zabava 15.09.2016 | 09:28
Georgiev četiri dana slavi rođenje kćerke
Ćerka Vlade Georgieva i Milice Samardžije - Sofija rođena je u noći između petka i subote. Već te noći, dok su ispred porodilišta čekali da se Milica porodi, veselje je započeo tata Vlado sa svastikom Kristinom, Miličinom rođenom sestrom. Narednog jutra, kada je obišao Sofiju i Milicu, Vlado je zaseo u jedan kafić i fotografisao čašu pića kojom je nazdravljao prinovu s prijateljima.

 Pune čaše

Objavio je ime devojčice i post: „je*emumater“! Kratko i jasno! Kako se drugačije može opisati taj fenomenalni osećaj kada postaneš otac! Tako, psovkom, jer jedino psovka može da opiše sreću, zbunjenost, zadovoljstvo, ali i strah u isto vreme! A onda je na Tviteru napisao da se „od jučerašnjeg dana najbolje seća crne rupe“. Svako ko je slavio rođenje deteta zna šta je time mislio.

- Vlado nije znao šta ga je snašlo. Pripremao se za ovaj dan, ali čovek nikada nije spreman za tako nešto. Ne znaš kakva je to sreća dok je ne doživiš. Vlado je stvarno presrećan, jedva čeka da beba i Milica dođu kući. Kaže, samo će gledati u nju i to je to. Sreća! - kaže jedan od prijatelja poznatog kantautora za „Blic“.

Do zore u klubu

U kafanici blizu porodilišta, Vlado nije ispuštao telefon. Sedeo je, sačekivao prijatelje, čašćavao, uživao... Istog dana pridružio mu se najbolji prijatelj Igor Lazić Niggor i od tada se njih dvojica, evo četvrti dan, ne razdvajaju. Uveče je Vlado otišao do svog omiljenog kafića na Savskom vencu, zaseo i nastavio s pesmom, viskijem, čestitkama.

Između svaka dva lokala, išao je do porodilišta da vidi Milicu i Sofiju. Društvene mreže su pune fotografija medicinskih sestrica, babica koje su uhvatile trenutak raspoloženja Georgieva i slikale se s njim.

A pre dve večeri, Vlado je za prijatelje organizovao proslavu u jednom klubu u Beogradu. Svirao je harmoniku zajedno s „Beogradskim akustičnim orkestrom“. Bio je takoreći go do pasa jer su ga drugovi pošteno iscepali. Niggor je zapalio i baklju, orilo se od pesme i sreće. Vlado nije skidao osmeh. Jednom se postaje tata - prvi put!

Blic
foto: instagram

Komentari / 0

Ostavite komentar