Лоренцо: Роси је неваспитан!

Мотоциклиста Јамахе каже да је све ствар васпитања, и да Доктор једноставно нема основну културу, односно да не познаје правила комуникације.

Остали спортови 14.09.2016 | 19:45
Лоренцо: Роси је неваспитан!
Мотоциклиста Јамахе, Хорхе Лоренцо поново је заоштрио односе са Валентином Росијем. Након претходне трке у Брну они су се сочно расправљали око проблематичног претицања за кога Лоренцо тврди да би се лоше завршило по њега да није попустио италијану. 

„Ако имаш 37 година, мораш да знаш када треба да пустиш друге да причају. Све је ствар васпитања. Он увек ради исто, сваког четвртка током конференције. Када други возачи причају, он такође прича и то јако, јако гласно“, каже Лоренцо који се ускоро сели из Јамахе у екипу Дукатија.

„Десило се да ме је прекинуо када је био мој ред да говорим. Желео сам да одговорим на питање које ми је постављено, једноставно да дам своје мишљење. Одједном, он је почео да се смеје, као што је и обично случај када други возачи говоре током конференције за штампу“, рекао је Хорхе Лоренцо једноставно не може да поднесе дијалоге, али ни боравак с Доктором под истим кровом.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар